dusan_kecman11EVROLIGA, TOP 8

Prvi radni dan Partizana u Tel Avivu

 

Ekipa Partizana je kasno sinoć sletela na aerodrom u Tel Avivu. Letom preko Larnake ekspedicija iz Beograda je došla u Izrael u susret evroligaškom dvomeču sa ekipom Makabija. Zainteresovani novinari su u velikm broju dočekali tim iz Humske na aerodromu, pa je to bila i prilika da razgovaraju sa trenerom i prvotimcima o predstojećim susretima. Prvi radni dan u Tel Avivu počeo je u Nokia Areni, od 12 časova izabranici Duška Vujoševića imali su prvi trening. Večernje obaveze šampiona Srbije zakazane su u terminu odigravanja utakmice.

Povezana vest:  NBA VESTI, Pobeda San Antonija u Bostonu

Bek Partizana Dušan Kecman izneo je svoja očekivanja, kao i njegovo viđenje protivnika:

-Dolazimo ovde da pokušamo da napravimo neko iznenađenje. Ekipa Makabija je sigurno favorit pogotovu na domaćem parketu. Njihov tim je sastavljen od dosta stranaca i veoma su kvalitetni i moćni. Mislim da mi treba samo da nastavimo da igramo kao što smo to činili i do sada, maksimalno angažovano, timski, sa jakom odbranom i kontrolom utakmice. Onoliko koliko mi njih znamo, tako i oni nas poznaju i analiziraju.

Povezana vest:  Radonjić: Teško je analizirati utakmicu posle povrede Luke

Kecman se osvrnuo i na sjajnu podršku sa tribina koju ima tim iz Tel Aviva:

-Takođe važno je da ne podlegnemo pred atmosferom, koju njihovi navijači prave i pružaju zaista sjajnu podršku svojoj ekipi. Treba da imamo punih četrdeset minuta visoke koncentracije i ako uspemo da izdržimo eventualno možemo da se nadamo nekom povoljnom rezultatu. Najbitnije je da mi budemo skoncentrisani i fokusirani i da sa velikom željom i energijom uđemo na teren – zaključio je jedan od najiskusniji iz crno belog tabora.

Povezana vest:  KVALIFIKACIJE ZA EP KOŠARKAŠICE, Nova pobeda Srbije