aren cz olimpijakos

Rasprodate ulaznice za meč s Galatom

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je danas da su ulaznice za utakmicu trećeg kola Grupe E Top 16 faze Evrolige protiv Galatasaraja rasprodate. 
-Sve ulaznice za tribine, parter, plavu, belu ložu i ložu na nivou 200 za meč trećeg kola E grupe Top 16 faze Evrolige su rasprodate za dva sata, a u prodaji još ima jako mali broj karata za počasna mesta uz teren i za mesta u Skaj boksovima“, navodi se u saopštenju. 
Zvezda u saopštenju dodaje da će ovaj duel biti „pod posebnom lupom“ od strane Evrolige i da je proglašen za meč visokog rizika. 
-O ovome najbolje svedoči podatak da će u Beograd doputovati direktor za takmičenje Evrolige Dijego Gijen. Svaki i najmanji incident biće drastično sankcionisan, a osim visoke novčane kazne Zvezda bi mogla da bude kažnjena i igranjem pred praznim tribinama što bi imalo nesagledive posledice za klub – navodi se u saopštenju.
Iz kluba su apelovali na navijače da navijaju fer i sportski, bez ubacivanja bilo kakvih predmeta na teren, upotrebe lasera ili pirotehničkih sredstava. Utakmica izmdeju Crvene zvezde i Galatasaraja igraće se u petak od 21.00 u Beogradskoj areni. 

Povezana vest:  Pobeda Fenerbahčea, Bogdanović pogodio sa pola terena