exitUlaznice za jedanaesti Exit

 

Ulaznice za Exit festival mogu  da se kupe na nekoliko mesečnih rata. Posetioci koji budu zainteresovani da na ovaj način dođu do svojih ulaznica moći će da kupe ulaznice po ceni od 7990 dinara putem Gigstixa na četiri, pet ili šest mesečnih rata, bez kamate.

Povezana vest:  Željko Joksimović predstavio spot za pesmu Suada i istakao zadovoljstvo reakcijom publike na projekat Dva sveta

U toku je i promotivna prodaja ulaznica za Exit za srednjoškolce, po ceni od 4.990 dinara u Gigstix prodavnicama u Beogradu i Novom Sadu.

Ulaznice za devetodnevni boravak u Exit vilidžu u prodaji su po ceni od 2.490 dinara, putem sajta Exitfest.org. Exit vilidž, od 5. do 14. jula, ugostiće posetioce festivala kojima su kampovanje, Dunav, sunce, muzika i druženje sa kamperima iz čitavog sveta neizostavni deo Exita.

Povezana vest:  Vratio se Jason Derulo

Ulaznice za jedanaesti Exit festival koji će se održati od 8. do 11. jula nalaze se u redovnoj prodaji po promotivnoj ceni od 6.490 dinara i mogu se kupiti putem Internet sajta Gigstix.com. Redovna cena ulaznica iznosiće 10.990 dinara.