LS-Effaclar

EFFACLAR – EFIKASNO REŠENJE ZA PROBLEMATIČNU KOŽU!

Iako masna koža sklona nepravilnostima najčešće pogađa maloletnike, među pacijentima je i sve više odraslih. Danas se stres smatra odlučujućim faktorom kada je u pitanju nastanak nepravilnosti, i to bez obzira na starost ili pol osobe. Effaclar gel za čišćenje i Effaclar Duo čine potpunu rutinu u nezi i borbi protiv nepravilnosti uklanjajući jače izražene nepravilnosti i oslobađajući pore. Četiri aktivna sastojka i termalna voda La Roće-Posay deluju na najznačajnije znakove nepravilnosti i vraćaju koži ravnotežu, bolji kvalitet i zdrav izgled. La Roće-Posay Vam uz kupovinu penušavog gela za čišćenje (200 ml) ekskluzivno poklanja manje pakovanje gela u 50 ml formatu.
Masna koža sklona nepravilnostima najčešće pogađa maloletnike. Više od 76% mladih pati od nepravilnosti između 11. i 18. godine i 1 od 3 adolescenata zatraži savet dermatologa zbog problematične kože. Ali, među pacijentima je i sve više odraslih. Prema podacima epidemioloških istraživanja među dermatološkim pacijentima čak je 53% odraslih iznad 18 godina, od čega je 76% žena. Nepravilnosti kod odraslih nedavno su postale predmet istraživanja, što objašnjava nedovoljno poznavanje njihovog uzroka. Iako hormonalni ciklusi utiču na pogoršanje stanja nepravilnosti u predmenstrualnoj fazi, dermatolozi smatraju da drugi faktori imaju potencijalno jači uticaj na njihovu prisutnost u odraslom dobu: pušenje, uzimanje određenih lekova i upotreba komedogene ili neprikladne kozmetike. Ipak, danas se stres smatra odlučujućim faktorom kada je u pitanju nastanak nepravilnosti, i to bez obzira na starost ili pol.*
Sa svojim jedinstvenim znanjem o psihologiji kože, Laboratorije La Roće-Posay razvile su profesionalnu liniju Effaclar koja omoguće dermatološko rešenje prilagođeno svakom profilu masne kože.
*Izvor: LRP kvantitativna studija sprovedena na 246 osoba samešovitom ili masnom kožom. LRP kvantitativna studija sprovedena na 118 dermatologa.

Povezana vest:  Nova Fairy ekološka inovacija - smanjite temperaturu pri pranju sudova i uštedite električnu energiju

EFFACLAR GELEFFACLAR PENUŠAVI GEL ZA ČIŠĆENJE nežno čisti masnu kožu sklonu nepravilnostima zahvaljujući svojim sastojcima za čišćenje veoma visoke tolerancije za kožu. Ima odlična kozmetička svojstva jer dobro peni i lako se ispira. Temelji se na nežnoj osnovi za čišćenje, ima fiziološki pH (5,5) i ne sadrži sapun. Deluje antibakterijski i seburegulatorno.

EFFACLAR DUO- Korektivna i potpuna nega protiv nepravilnosti koja uklanja jače izražene nepravilnosti i oslobađa pore. Uključuje 4 aktivna sastojka( Niacinamide, piroctone Olamine i kombinaciju LHA i linolne kiseline) koja deluju na dva najznačajnija znaka nepravilnosti: izražene nepravilnosti i začepljene pore sebumom. Matirajući i hidratantni kremasti gel vlaži kožu i ne ostavlja masni trag. Pore su čiste, nepravilnosti smanjene a koža izgleda čisto i glatko. Koži se vraća ravnoteža i podstiče se njen oporavak za bolji kvalitet i zdrav izgled.

Povezana vest:  Nova atrakcija u Beču - komora za letenje

SASTOJCI

Izražene nepravilnosti: Niacinamide i Piroctone Olamine deluju protivupalno i štite kožu od nastanka novih nepravilnosti.
Pore začepljene sebumom: kombinacija LHA i linolne kiseline odčepljuje pore i podstiče odstranjivanje odumrlih ćelija odgovornih za blokadu pora.
Aktivni sastojci kombinovani su sa termalnom vodom La Roće-Posay koja umiruje, deluje protiv iritacija i umanjuje crvenilo.

EFFACLAR GEL ZA ČIŠĆENJE + EFFACLAR DUO = POTPUN ODGOVOR NA KOŽU SKLONU NEPRAVILNOSTIMA

Povezana vest:  Sa 29. Beogradskog maratona poslata poruka - Produži život

PROMO AKCIJA: Uz kupovinu EFFACLAR gela za čišćenje La Roće-Posay Vam ekskluzivno poklanja manje pakovanje gela u 50 ml formatu.

EFFACLAR GEL CENA: 1.209,12 RSD
EFFACLAR DUO CENA: 1.493,30 RSD
* Cena je informativna i može se razlikovati u skladu sa pravilnikom o cenama u apoteci.