LS-Effaclar

EFFACLAR – EFIKASNO REŠENJE ZA PROBLEMATIČNU KOŽU!

Iako masna koža sklona nepravilnostima najčešće pogađa maloletnike, među pacijentima je i sve više odraslih. Danas se stres smatra odlučujućim faktorom kada je u pitanju nastanak nepravilnosti, i to bez obzira na starost ili pol osobe. Effaclar gel za čišćenje i Effaclar Duo čine potpunu rutinu u nezi i borbi protiv nepravilnosti uklanjajući jače izražene nepravilnosti i oslobađajući pore. Četiri aktivna sastojka i termalna voda La Roće-Posay deluju na najznačajnije znakove nepravilnosti i vraćaju koži ravnotežu, bolji kvalitet i zdrav izgled. La Roće-Posay Vam uz kupovinu penušavog gela za čišćenje (200 ml) ekskluzivno poklanja manje pakovanje gela u 50 ml formatu.
Masna koža sklona nepravilnostima najčešće pogađa maloletnike. Više od 76% mladih pati od nepravilnosti između 11. i 18. godine i 1 od 3 adolescenata zatraži savet dermatologa zbog problematične kože. Ali, među pacijentima je i sve više odraslih. Prema podacima epidemioloških istraživanja među dermatološkim pacijentima čak je 53% odraslih iznad 18 godina, od čega je 76% žena. Nepravilnosti kod odraslih nedavno su postale predmet istraživanja, što objašnjava nedovoljno poznavanje njihovog uzroka. Iako hormonalni ciklusi utiču na pogoršanje stanja nepravilnosti u predmenstrualnoj fazi, dermatolozi smatraju da drugi faktori imaju potencijalno jači uticaj na njihovu prisutnost u odraslom dobu: pušenje, uzimanje određenih lekova i upotreba komedogene ili neprikladne kozmetike. Ipak, danas se stres smatra odlučujućim faktorom kada je u pitanju nastanak nepravilnosti, i to bez obzira na starost ili pol.*
Sa svojim jedinstvenim znanjem o psihologiji kože, Laboratorije La Roće-Posay razvile su profesionalnu liniju Effaclar koja omoguće dermatološko rešenje prilagođeno svakom profilu masne kože.
*Izvor: LRP kvantitativna studija sprovedena na 246 osoba samešovitom ili masnom kožom. LRP kvantitativna studija sprovedena na 118 dermatologa.

Povezana vest:  Buvljaci i pijace antikviteta u Beču

EFFACLAR GELEFFACLAR PENUŠAVI GEL ZA ČIŠĆENJE nežno čisti masnu kožu sklonu nepravilnostima zahvaljujući svojim sastojcima za čišćenje veoma visoke tolerancije za kožu. Ima odlična kozmetička svojstva jer dobro peni i lako se ispira. Temelji se na nežnoj osnovi za čišćenje, ima fiziološki pH (5,5) i ne sadrži sapun. Deluje antibakterijski i seburegulatorno.

EFFACLAR DUO- Korektivna i potpuna nega protiv nepravilnosti koja uklanja jače izražene nepravilnosti i oslobađa pore. Uključuje 4 aktivna sastojka( Niacinamide, piroctone Olamine i kombinaciju LHA i linolne kiseline) koja deluju na dva najznačajnija znaka nepravilnosti: izražene nepravilnosti i začepljene pore sebumom. Matirajući i hidratantni kremasti gel vlaži kožu i ne ostavlja masni trag. Pore su čiste, nepravilnosti smanjene a koža izgleda čisto i glatko. Koži se vraća ravnoteža i podstiče se njen oporavak za bolji kvalitet i zdrav izgled.

Povezana vest:  Poznate mame na otvaranju novog koncepta Aksa prodavnice

SASTOJCI

Izražene nepravilnosti: Niacinamide i Piroctone Olamine deluju protivupalno i štite kožu od nastanka novih nepravilnosti.
Pore začepljene sebumom: kombinacija LHA i linolne kiseline odčepljuje pore i podstiče odstranjivanje odumrlih ćelija odgovornih za blokadu pora.
Aktivni sastojci kombinovani su sa termalnom vodom La Roće-Posay koja umiruje, deluje protiv iritacija i umanjuje crvenilo.

EFFACLAR GEL ZA ČIŠĆENJE + EFFACLAR DUO = POTPUN ODGOVOR NA KOŽU SKLONU NEPRAVILNOSTIMA

Povezana vest:  Održan Lego dan za najmlađe

PROMO AKCIJA: Uz kupovinu EFFACLAR gela za čišćenje La Roće-Posay Vam ekskluzivno poklanja manje pakovanje gela u 50 ml formatu.

EFFACLAR GEL CENA: 1.209,12 RSD
EFFACLAR DUO CENA: 1.493,30 RSD
* Cena je informativna i može se razlikovati u skladu sa pravilnikom o cenama u apoteci.