sbb-logo

Besplatni razgovori između Srbije, Slovenije i BiH

Kompanije SBB, Telemah Slovenija i BiH, Total Tv i još 15 manjih firmi u vlasništvu MiD Evropa Partners, formirali su Junajted Grup, grupaciju vodećih pej-tv operatora u Jugoistočnoj Evropi.
Junajted Grupa će korisnicima ponuditi od 1. maja besplatne telefonske razgovore između Srbije, Slovenije i Bosne i Hercegovine, a na današnjoj konferenciji za novinare najavljena je i mogućnost da SBB ponudi uslugu mobilnih servisa u narednih nekoliko meseci. 
Predsednik Upravnog odbora Grupe Dragan Šolak kazao je da je formiranje Grupe izuzetno važno za razvoj svih kompanija.
-Nalazimo se u industriji velikih brojki koje na ovaj način postaju još veće i omogućavaju primenjivanje savremenih tehnoloških rešenja, dogovoranje boljih uslova sa međunarodnim i domaćim dobavljačima, kao i pomeranje svih kompanija u Grupi za korak napred u tehnološkom i servisnom delu – rekao je Šolak.
-Očekujemo da će formiranje Grupe označrii kvalitativni napredak, da postajemo bolja kompanija i da će taj boljitak biti izražen i prema našim korisnicima i prema zaposlenima, da će imati više mogućnosti da se razvijaju i upoznaju sa savremenim kretanjima i da zajedničkim radom doprinesemo uspehu ovog projekta’ – istakao je on.
Šolak je naveo da unutar Grupe postoje kompanije, kao što je Telemah Slovenija, koje se bave svim vidovima telekomunikacionih delatnosti, pa i mobilnom telefonijom.
-Tako da očekujemo da će SBB u skorijoj budućnosti, u narednih nekoliko mesci krenuti sa ponudama mobilnih servisa – dodao je.
Viši savetnik Upravnog odbora Junajted grupe Kameron Manter je kazao da treba iskoristiti prednosti tehnologija 21. veka radi povezivanja ljudi u regionu.
Manter je rekao da veruje u svetlu budućnost ovog regiona, gde će kompanije kao što su SBB i Telemah pokazati put na kojem će svi u regionu pronaći dobre strane zajediničkog rada .
Prema njegovim rečima, moderna ekonomija zahteva inovativnost i kreativnost u idejama, procedurama, sadržajima koju one poseduju, a ova kompanija može da obezbedi kvalitetne i vredne usluge za 20 miliona klijenata u regionu. Manter je dodao i da pristupanje EU nije cilj, nego samo prvi korak u daljem razvoju, a tome posebno mogu da doprinesu kompanije kao što su Junajter Grup.

Povezana vest:  Sneakerville ponovo okuplja sve ljubitelje urbane kulture