Da najbolji uvek idu uz najbolje, dokazala je i AIK Banka koja je ovogodišnji ponosni sponzor Beer Fest-a. Belgrade Beer Fest je glasovima građana Srbije proglašen za najbolji festival u 2015. godini i dobitnik je priznanja Top Serbian Brands.

Najposećeniji pivsko-muzički festival u jugoistočnoj Evropi ove godine će biti održan od 17. do 21. avgusta na beogradskom Ušću. Na ovogodišnjem festivalu koji promoviše druženje, sjajnu zabavu i kosmopolitski duh Beograda, posetioci će imati priliku da uživo slušaju poznate bendove poput Bajage i Instruktora,Vlatka Stefanovskog, Psihomodo Popa, Massima Savića i YU Grupe, ali i one novije generacije kao što su Rudimental, Dubioza Kolektiv, S.A.R.S i mnoge druge. Kvalitetna muzika, preko 100 svetskih i domaćih pivskih brendova i mnogo pozitivne energije učinile su da ovaj festival bude dobitnik nagrade Najbolje iz Srbije u kategoriji Najbolja manifestacija u funkciji promocije Srbije. Značaj beogradskog Beer Fest-a prepoznala je i AIK Banka koja kao pokrovitelj festivala želi dobar provod svim posetiocima uz podsećanje da ne zaborave na svoju i bezbednost drugih, te da nakon piva ne sedaju u svoje automobile.

Povezana vest:  Bronzani Effie za kompaniju Bambi

Prestižni britanski ekonomski magazin INTERNATIONAL BANKER je 2015. godine, pod pokroviteljstvom FINANCIAL TIMES u okviru svojih nagrada BANKING AWARDS dodelio AIK Banci dva priznanja: za najbolju komercijalnu banku u Srbiji i najinovativniju banku u sektoru rada sa stanovništvom. Pored toga, Evropsko poslovno veće, renomirana nezavisna korporacija ekonomske, socijalne i humanitarne saradnje, u okviru svojih nagrada International Socrates Award Ceremony, dodelila je AIK Banci priznanje za najbolju regionalnu instituciju, dok je Jelena Galić, predsednica Izvršnog odbora AIK Banke, proglašena menadžerom godine.