Mesec dana pre početka druge edicije ekskluzivnog nautičkog događaja MYBA Pop-Up Superyacht Show u tivatskom nautičkom naselju Porto Montenegro, koji će se održati od 2. do 4. septembra, vlasnici i kapetani superjahti iz čitave Evrope, ali i brojni brokeri i agenti, uveliko potvrđuju svoj dolazak, a objavljen je i zanimljiv program društvenih događaja i prezentacija MYBA brokera, zastupnika i predstavnika jahting industrije. Mesec dana pred događaj za događaj se prijavio 91 broker i agent, te je broj prošlogodišnjih učesnika već premašen. Broj plovila se iz dana u dan povećava, a trenutno je za Sajam prijavljeno 16 superjahti.

Na listi prijavljenih jahti nalaze se i Lord of the Seas (58m), JoyMe (49,91m), Reve D’Or (46m), Daima (42,5m), a pridružuju im se i neka od najznačajnijih imena svjetske jahting i čarter industrije, poput kompanija Fraser, Burgess, Ocean Independence, Northrop & Johnson, CharterWorld, Camper & Nicholson, YCO, IYC, Bluewater, CSO Yachts i Edmiston.

Predstavnici Porto Montenegra i prestižne globalne jahting asocijacije MYBA od kraja prošle godine radili su na organizaciji ovogodišnjeg događaja, jedinog superjaht šoua u regionu. Tokom poslednjih godina, marina Porto Montenegro postala je vodeća matična luka za superjahte i najluksuznije nautičko naselje na Mediteranu, sa kapacitetom od 450 vezova, od čega 127 za superjahte.

Povezana vest:  Teren „Boban Marjanović“ Zaječarcima na dar

Povratne informacije naših brokera i agenata od prošle godine su zaista sjajne, otkrili su odlične prednosti koji su im glavni argument za dolazak u Crnu Goru i ove godine. Kapaciteti i usluga u marini Porto Montenegro, Regent hotel, PMYC bazenski kompleks, gastro iskustvo i šoping sadržaji u vašem nautičkom naselju, samo su neki od razloga zašto ste, bez sumnje, jedna od omiljenih čarter destinacija, ističe Fiona Maureso, predjednica asocijacije MYBA.

Povezana vest:  Eucerin poromocije - pokloni uz kupovinu

Brokeri su ključni igrači u jahting industriji, namjera nam je da im predstavimo izvanredne kapacitete naše matične luke, ali i uslugu svjetske klase u Porto Montenegru, kazao je je direktor marine Porto Montenegro Tony Browne (Toni Braun).

Autentičnost akvatorijuma Boke i marina za superjahte i luksuzno nautičko naselje Porto Montenegru u Tivtu, razlozi su oduševljenja uglednih gostiju i jahtaša prestižne međunarodne asocijacija jahting brokera MYBA – prelijepo mjesto, interesentna zemlja sa slojevitom i bogatom kulturom i marina Porto Montenegro ne ostavlja naše klijente ravnodušnim, dodala je Maureso.

U dinamičnoj agendi ovogodišnje MYBA-e svrstani su i društveni događaji, zabave u bazenskom kompleksu, i idealna su prilika za umrežavanje nautičkih predstavnika, ali i prezentaciju Tivta i Crne Gore kao atraktivne jahting destinacije.

Povezana vest:  Iz Lisce stižu srca za Dan zaljubljenih