U vreme kada je sport tema broj jedan u svetu te manje od mesec dana uoči velike BELGRADE 10K trke, koja će se održati 4. septembra, brend Nike ponudio je svim trkačima jedinstveno iskustvo i mogućnost da postanu deo NIKE RUNNING LAB karavana.

Ovaj trkački karavan svake nedelje posećuje različite lokacije u Beogradu, a proteklog vikenda su najnovije modele patika iz kolekcije UNLIMITED UNLEASHED mogli da u NIKE RUNNINGU LAB-u specijalno testiraju članovi NIKE RUNNING CLUB-a te čuju sve o najnovijim tehnologijama novih modela patika.

Povezana vest:  Poklon akcija Vulkan izdavaštva - U BOJAMA LETA

Model NIKE LUNAREPIC FLYKNIT LTD je sinonim za prelaženje neograničenih distanci i idealno je rešenje za postizanje vrhunskih rezultata uz maksimalnu udobnost.  

NIKE AIR ZOOM PEGASUS ALL OUT FLYKNIT patike za trčanje donose elastičan uložak i prijanjanje nalik čarapi koji vam omogućuju  da se krećete brzo i udobno tokom svakodnevnog trčanja, a namenjene su najmlađima.

Povezana vest:  TAG Heuer predstavio Cayman limited edition

Ljubiteljima šetnje i hodanja verobvatno će najviše da odgovara NIKE FLYKNIT ELITE, patika sa poboljšanom ekstenzijom koja pruža visoku stabilnost ne samo pri prelasku vaše svakodnevne distance, već i pri postizanju rezultata koji nadmašuju sva očekivanja.

Nike Running Lab je jedinstven koncept koji je prošle godine predstavljen u Srbiji, kao deo priprema za veliku, deset kilometara dugu, septembarsku trku. BELGRADE 10k je peta po redu Nike trka koja se organizuje u Beogradu, i na koju iz godine u godinu prijavljuje sve veći broj trkača, a ove godine se očekuje rekord sa deset hiljada učesnika.

Povezana vest:  Eucerin poromocije - pokloni uz kupovinu

Informacije o kampanji, kao i o samoj trci dostupne su na sajtu www.werunbgd.rs