Na srpsko tržište konačno su stigle Crazy Explosive patike za košarkaše sa energičnim pokretima koji igraju na ivici. Prve poluduboke patike sa BOOST uloškom omogućavaju igračima poput Endrua Viginsa, zvezde Minesota Timberwolves, da menjaju igru, budu odlični u napadu i još bolji u odbrani. Ove patike za novu generaciju košarkaša će pored ostalih nositi i Endru Vigins, Harison Barns, Iman Šampert, Serž Ibaka, Markus Smart i Džastis Vinslou.

„adidas je napravio patiku koja će me učiniti još eksplozivnijim na terenu. Kada sam je prvi put probao i izašao na teren zaista sam osetio razliku. I naravno, svi mi brinemo o svom stilu, a do sada niste videli ovakve adidas patike. Crazy Explosive su odlične.“, izjavio je Endru Vigins.

Povezana vest:  Nagrada EFFIE za "Jedan krug oko šoljice"

“Dizajnirali smo Crazy Explosive tako da se razlikuje od svih košarkaških patika do sada predstavljenih, pa kada sam video reakcije fanova i medija na društvenim mrežama, znao sam da smo postigli taj cilj. Kako igrači postaju sve bolji, brži i jači, potrebna im je obuća koja će da podrži njihovu sirovu snagu i energičnost. U izradi Crazy Explosive patike koristili smo najbolje BOOST i Primeknit tehnologije kako bismo odgovorili na mnogobrojne potrebe igrača koje se nepredvidivo povećavaju. Ove tehnologije smo upakovali u neverovatnu siluetu i tako je nastala Crazy Explosive patika.“ izjavio je Džes Rejdmaher, Direktor dizajna u adidas Basketball.

Crazy Explosive patike su dizajnirane sa ciljem da promene konvencionalni izgled košarkaške patike i da pokažu stil na terenu i van njega. Gornjište je napravljeno od Primeknit materijala koje povećava udobnost i istrajnost, dok je upečatljiva kombinacija boja izraz stava na terenu.

Povezana vest:  Počinju letnja sniženja u Delta Cityju

Prva poluduboka patika sa Boost uloškom – Crazy Explosive patike imaju BOOST jastučiće celom dužinom pružajući tako jedinstvenu udobnost i stalni povraćaj energije. Verna misiji adidasa da sportiste učini boljim, BOOST tehnologija ima inovativni materijal napravljen od hiljada kapsula koje pomažu da se energija čuva i oslobađa po potrebi. Patike imaju i torzionu ploču koja igraču omogućava stabilnost.

Okvir koji povećava energiju – Crazy Explosive silueta je stabilizovana sa bočnim TPU okvirom koji pruža pre svega stabilnost kako bi se energija BOOST jastučića iskoristila za energične pokrete i napad na koš.

Povezana vest:  Najveći međunarodni skup svetskog zdravstvenog turizma u Evropi

Odlično prianjanje – Crazy Explosive koristi potpuno novi obrazac prianjanja koji omogućava prianjanje na zahtev i stabilnost na terenu. Rezultat je prirodni obrazac prianjanja koji može da odgovori i na najenergičnije pokrete igrača ka košu.

Kontrolisana podrška i udobnost – Crazy Explosive patika je napravljena sa dinamičnim sistemom pertlanja i Primeknit materijalom kako bi patika „disala“ i dobro pristajala igraču na terenu i u skoku. Potpuna udobnost ove patike moguća je zahvaljujući konstrukciji poput čarape koja pruža dodatnu udobnost i podršku sa GEOFIT penom na jeziku patike.

Crazy Explosive patika u solarno crvenoj boji dostupna je i u Srbiji u adidas brend radnjama u TC Ušće i Delta City.

Pratite razgovor  @adidashoops na Twitteru i Instagramu sa #CrazyExplosive.