Tajna eliksira večne mladosti još uvek nije otkrivena, ali tajna negovanog, mladalačkog i  lepog izgleda kroz decenije, pa i vekove jeste. Dora Bučer, iz Engleske, koja je upravo proslavila  svoj 102. rođendan, otkrila je ovih dana  da je za blistavi sjaj njenog lica zaslužna „čuvena NIVEA  krema, koju koristi od svoje 20-te godine“!

“Kroz ceo život pitali su me u čemu je tajna mog tena. Moj odgovor je uvek bio – NIVEA!“ –  kaže madam Bučer, a autori priče o njoj, na sajtu  www.kentonline.co.uk, zaključuju:”Ko bi  mogao da protivureči ovakvoj dami u 102-oj godini života”.

Povezana vest:  ETIHAD AIRWAYS PREDSTAVIO NOVE UNIFORME ZA F1 DEVOJKE VELIKE NAGRADE ABU DABIJA POZNATOG KREATORA PRABALA GURUNGA

Pored NIVEA kreme madam Bučer, inače majka dvoje dece, baka šestoro unučadi i prabaka čak 12 praunučadi,  svoju izuzetnu vitalnost i lice koje zrači, duguje, kako kaže,  i knjigama koje još uvek čita mladalačkim tempom – tri nedeljno, kao i  evergrin muzici koja je njen svakodnevni pratilac.

Ponosan na majčinu dugovečnost i vedrinu, njen sin Ron ovom spisku, uz osmeh pun ljubavi, dodaje i kratke čarape, koje njegova majka uvek nosi. “Svi komentarišu njen veličanstven izgled i sveprisutan osmeh, a mi se kao porodica trudimo da ga što duže zadrži”, kaže Ron.

Povezana vest:  IKEA - otvorena robna kuća Beograd Istok

Dora je odrasla u Londonu, gde je 1945.godine postala gospođa Bučer. Do 2003.godine živela je u Norfolku, a poslednjih sedam godina u Kentu gde se preselila da bude bliže sinu i njegovoj poridici.

“Ne iznenađuje nas što su dame poput madam Bučer verne jedinstvenoj NIVEA kremi, koja koži pruža hidrataciju, ostavljajući je nežnom i glatkom” , prokomentarisao je ovu vest, koju možete u celosti pogledati na linku  http://www.kentonline.co.uk/gravesend/news/dora-stays-beautiful-at-102-101398/, Nivea predstavnik.

Povezana vest:  OTVOREN IKEA IZLOG U CENTRU BEOGRADA

Već više od 100 godina, širom sveta, NIVEA plava krema omiljeni je proizvod za negu kože miliona ljudi, počev od najranijeg detinjstva pa sve do duboke starosti. Nivea Soft krema, koju madam Bučer sada koristi, je nastala 1995.godine, kao krema laganije recepture i napredne brzoupijajuće ulje-u-vodi formulacije. NIVEA Soft uspešno odiše svežinom i mladošću, savremenim duhom vremena i neguje prave unutrašnje vrednosti. Baš kao i njeni ljubitelji.