U susret prvoj utakmici „Crvenih đavola” protiv Liverpula adidas je danas predstavio najnoviju globalnu kampanju u kojoj glavnu ulogu ima zvezda Mančester Junajteda – Pol Pogba. Novi film pod nazivom Football Needs Creators opisuje Pogbine početke još od detinjstva u malom gradu Roissey-en-Brie do spektakularnog povratka na Old Traford. Glas njegove majke ima ulogu naratora u filmu koji pokazuje koliko je Pogba bio kreativan na terenu i iznenađivao svojim postupcima. Kampanja ima za cilj da pozove igrače širom sveta da pokažu svoju kreativnost u razmišljanju, ponašanju i performansama na nov i jedinstven način.

Povezana vest:  Labello Original predstvalja limitirano izdanje #labellomomenat

„Kreativnost je uvek bila ta koja je Pola Pogbu izdvajala u svim aspektima njegovog života, na terenu i van njega“, izjavio je Rajan Morlan, zamenik predsednika Brand Communication u kompaniji adidas. „Od detinjstva, njegova mašta je bila ta koja je prkosila normama u svetu fudbala. Priča Pola Pogbe oslikava naša verovanja da vas mašta može odvesti i dalje nego što to mogu vaš um i telo. Samo je jedan Pogba, ali i ostali sportisti mogu da se ugledaju na njega i pokažu svoju kreativnost za stvaranje novih pravila u sportu.“

Povezana vest:  Tradicionalni “Dani Italije” u Delta Cityju

Football Needs Creators je najnovije poglavlje adidas SPORT 16 kampanje koja širi verovanje da su svi sportisti tu da stvaraju (#HereToCreate). Novi spot je nastavak nedavno predstavljene kampanje Sport Needs Creators u kojoj glavne uloge imaju Pol Pogba i druge sportske zvezde poput MVP-ja Super Bowl 50 Von Millera iz Denver Broncosa, dvostrukog NFL MVP-ja Aaron Rodgersa iz Green Bay Packersa, rukija 2015. godine Nacionalne lige Kris Bryanta iz Chicago Cubs, četvorostrukog učesnika NBA All-Star utakmice Jamesa Hardena iz Houston Rocketsa, beka San Antonio Starsa Moriah Jefferson i neke od najboljih igrača NBA drafta Brandona Ingrama iz Los Angeles Lakersa, Jaylena Browna iz Boston Celticsa i Jamala Murraya, igrača Denver Nuggetsa.

Povezana vest:  RAFAEL NADAL U PROLEĆNOJ KAMPANJI ZA TOMMY HILFIGER TAILORED

Zainteresovani fanovi mogu da pogledaju film Football Needs Creatorsna na linku www.youtube.com/adidas ili da prate @adidas#heretocreate naTwitteru i Instagramu.