Globalna Nike potraga za novom fudbalskom senzacijom svečano je najavljena u okviru Sport Vision radnje koja se nalazi u tržnom centru Ušće. Podršku akciji traženja sledeće fudbalske legende dali su Nemanja Mihajlović, igrač FK Partizan, kao i Mihajlo Ristić iz FK Crvena zvezda.

Učešće u prestižnom Nike Most Wanted programu imaće mladi fudbaleri amateri iz Srbije, starosti od 16 do 21. godine, bez profesionalnog ugovora.

Povezana vest:  AIK Banka sponzor Belgrade Beer Festa

Mladi igrači će uz podršku profesionalnih fudbalera  i trenera proći kroz stručna testiranja sposobnosti, odlučnosti, brzine i tehnike, a procenu najboljih doneće profesionalni Nike skauti.

Svi zainteresovani za takmičenje mogu da se prijave putem sajta themostwanted.rs ili u Sport Vision radnjama u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, Nišu, Užicu.

Vrhunski Nike skauti izabraće najtalentovanije, koji će proći na lokalna takmičenja, a zatim i na državna.

Povezana vest:  BESPLATAN KONCERT I MUZIČKI VATROMET ZA SVE

„Nike/Most Wanted program po drugi put u našoj zemlji pruža svim mladim i talentovanim fudbalerima jedinstvenu priliku da zaigraju pred najvećim sportskim stručnjacima i pokažu svoje umeće koje ih može odvesti u najbolje svetske klubove. Pobednik prošlog Nike takmičenja je mladi Petar Golubović koji sada igra za fudbalski klub Roma pa sa velikim uzbuđenjem ulazimo u novi projekat potrage za novom fudbalskom zvezdom“, izjavila je Jelena Stojanović, brend menadžer kompanije Sport Time.

Povezana vest:  Ostvari svoj san i postani brend ambasador

Nike Most Wanted program iz sezone u sezonu pruža jedinstvenu priliku mladim i nadasve talentovanim igračima širom sveta da pokažu svoje umeće i zaigraju u nekom od najvećih svetskih fudbalskih klubova.