Nakon dugotrajnog izlaganja suncu tokom toplih letnjih dana, koža je u ovom periodu suočena sa vetrom, nižim temperaturama, suvim vazduhom u zatvorenim prostorijama i konstantno je u toploj odeći. Sve ove promene utiču na metabolizam, te se koža ne hidrira u dovoljnoj meri i ne proizvodi potrebnu količinu lipida. Tako isušena koža zahteva posebne proizvode za negu, koji će joj pomoći da povrati vlažnost i stimulisati njene prirodne zaštitne funkcije.

Ali nije to jedini izazov koji nam nameće jesen. Ovaj ponekad melanholični period godine i tmurno vreme, umeju da donesu promene raspoloženja i stres. Zato iskoristite predstojeće mesece da se posvetite sebi. Priuštite sebi male trenutke opuštanja i svakodnevno ukradite delić dana samo za svoje uživanje. Prepustite se blagotvornom dejstvu masaže i nežnim dodirima. Prilikom dodira dolazi do oslobađanja oksitocina, hormona koji doprinosi relaksaciji, vezivanju, stvaranju poverenja i saosećajnosti. Zato zagrlite članove porodice ili prijatelje i dopustite svojoj koži da oseti topao i nežan dodir.

Povezana vest:  Hailey Baldwin & Lucky Blue Smith u jesenjoj kampanji za HILFIGER DENIM

Jesenji saveznici nege kože tela

Jedinstvene formule NIVEA mleka i losiona za negu tela idealni su jesenji saveznici za hidrataciju i negu kože. Bilo da je vaš izbor egzotični cvet pomorandže, neodoljivi kakao, hranljivo bademovo ulje ili ste poput Kleopatre strastveni ljubitelj ši butera, među NIVEA proizvodima za negu telu pronaćićete sve potrebne sastojke za nežnu i neodoljivo glatku kožu.

NIVEA Mleko za telo

Bogata formula, intenzivno hidrira i neguje suvu kožu hranljivim bademovim uljem, čineći je svilenkasto mekom. Neodoljiva nega kože tokom 24 sata.

250 ml, okvirna cena: 430 din

400 ml, okvirna cena: 538 din

NIVEA Smooth sensation kremasto mleko za telo

Povezana vest:  Otvoren Supernova kutak za Beograđane

Nova nemasna formula sada sa dvostruko većom količinom dragocenog ši putera, obezbeđuje koži dugotrajnu hidrataciju. Redovnim korišćenjem, suva koža postaje vidljivo meka i glatka.

250 ml, okvirna cena: 430 din
400 ml, okvirna cena: 580 din

NIVEA Body losion za negu tela

Ultra lagana formula koju koža upija u nekoliko sekundi i čini je trenutno mekom. Formulacija sa morskim mineralima, vitaminom E i Hydra IQ hidrira kožu tokom čitavog dana i štiti je od isušivanja.

250 ml, okvirna cena 430 din

400 ml, okvirna cena 580 din

NIVEA Kakao mleko za telo

Hranljiva, hidratantna formula pruža koži bogatu i dugotrajnu negu, čineći je primetno mekšom i nežnom tokom celog dana. Brzo upijajuće mleko za telo sa Hidra IQ tehnologijom obogaćeno je prirodnim kakao puterom i vitaminom E za dubinsku i dugotrajnu hidrataciju. Nakon nanošenja, koža postaje svilenkasto nežna na dodir i izgleda zdravo dok mirišljavi kakao obavija vaša čula tokom celog dana.

Povezana vest:  Emina Jahović novo zaštitno lice brenda Extreme Intimo

250 ml, okvirna cena: 430 din

NIVEA Body Happy Time losion za negu tela

Obogaćen ekstraktom bambusa i mlečnim proteinima. Ojačava funkcije kože i pruža dugotrajnu hidrataciju. Nežan i blagi miris pomorandžinog cveta ostavlja divan osećaj na koži i budi vaša čula.

250 ml, okvirna cena 430 din

NIVEA Sensitive losion za negu tela

Blagi losion specijalno je razvijen kako bi zadovoljio potrebe osetljive kože. Njegova pH neutralna formulacija sa ekstraktom kamilice umiruje kožu i pruža joj neophodnu hidrataciju.

Ne sadrži boje.

250 ml, okvirna cena: 430 din

Navedene cene su predložene maloprodajne cene proizvođača