Globalna Nike Most Wanted potraga za novom fudbalskom senzacijom startovala je selektivnim treningom održanim u Novom Sadu. Brzinu i tehniku mladih fudbalera amatera procenjivali su profesionalni Nike skauti, na čelu sa glavnim trenerom Ilijom Stolicom.

Pored Novog Sada i Niša gde je takmičenje već završeno, Most Wanted treninzi održaće se i u Kragujevcu, u petak 11. novembra na stadionu FK Radnički 1923, i u Beogradu u ponedeljak 14. novembra,  na stadionu FK Teleoptik. Interesovanje za takmičenje je ogromno, a broj prijavljenih premašio je sva očekivanja.

Povezana vest:  ETIHAD AIRWAYS OBELEŽIO MEĐUNARODNI DAN SREĆE

Svi zainteresovani za Nike takmičenje koje će se održati u preostala dva grada i dalje mogu da se prijave putem sajta themostwanted.rs i pokušaju da obezbede plasman u finalnu utakmicu koja će se održati 17. novembra u Beogradu, na stadionu FK Teleoptik.

Nike Most Wanted program zamišljen je kao jedinstvena šansa za ostvarenje prestižne fudbalske karijere, koji će samo najbolje vinuti u vrh profesionalnog bavljenja najpopularnijim sportom na svetu.

Povezana vest:  Reebok Insta Pump Fury u TIKE shopu