adidas Running je nagrađen uvaženom nagradom za najbolje unapređenje modela od strane Runner’s World International (Runner’s World International Best Update Award) zahvaljujući adizero adios 3.0 patici – najnovijoj verziji adizero adios 2.0. Ovaj model opisan je kao „lagana, brza patika sa dobrim odrazom“, a napravljen je revolucionarnom BOOST™ tehnologijom sa delom od čvrste pene koja daje energiju i pruža dodatnu stabilnost. Kombinovana sa poboljšanjima Continental RubberTM đona, microfit gornjišta i torzionog sistema, patika je dobila pohvalu Runner’s World-a koji je potvrdio da je ovo poboljšanje „još bolje“ nego prethodne adizero adios verzije.

Povezana vest:  Plazma Slana – užitak za svaku priliku

adizero adios je nastao na bogatom nasleđu uspeha u maratonu, a originalnu verziju ove patike nosio je Haile Gebrselassie kada je na Berlinskom maratonu 2008. ostvario najbolje svetsko vreme. Dennis Kimetto nosio je adizero adios 2.0 kada je istrčao maraton za 2:02:57 u Berlinu 2014, dok je Mary Keitany osvojila treći uzastopni maraton u Njujorku noseći adizero adios BOOST 3.0 patike.

Andre Maestrini, generalni menadžer adidas Running izjavio je ovim povodom: „Oduševljeni smo nagradom za najbolje poboljšanje i to što Runner’s World smatra da je ovo do sad naša najbolja adizero adios patika. Naš cilj je da pomognemo sportistima da budu brži i da unaprede svoje performanse i zato smo ponosni što adizero adios BOOST 3.0 nastavlja da postavlja nove standarde.“

Povezana vest:  ETIHAD AIRWAYS UVODI ŠEST NOVIH VARIJANTI KOMPLETA ZA LIČNU NEGU U BIZNIS KLASI

 

Pored ručno izrađenog dizajna legendardnog dizajnera obuće i adizero pionira gospodina Omorija, adidas adizero adios BOOST 3.0 patike imaju pet ključnih karakteristika zahvaljujući kojima sportistima pružaju još veću brzinu:

  1. BOOST™ tehnologija – omogućava veći povraćaj energije nego bilo koji drugi materijal od pene u trkačkoj industriji
  2. Microfit gornjište – mrežasti materijal koji nozi omogućava da „diše“ i čini da svaki pokret bude prirodan
  3. Continental Rubber™ đon – gumeni đon visokih performansi omogućava bolje prijanjanje i moćniji odraz
  4. Torzioni sistem – omogućava optimalnu promenu pravca kretanja i stabilnost
  5. adiwear materijal – za ultimativnu izdržljivost
Povezana vest:  COLORS OF SPRING - FASHION&FRIENDS kampanja za proleće/leto 2017

 

Nagrađeni adidas adizero adios 3.0 model ima preporučenu maloprodajnu cenu od 125 € i dostupan je na www.adidas.com/boost. Za više informacija posetite adidas.com/running.