Da li ste spremni da testirate svoje fudbalsko znanje? Ukoliko prihvatite izazov, možete uživo da gledate majstore na delu!

UniCredit Banka, kao zvanična banka UEFA klupskih fudbalskih takmičenja, organizuje tradicionalni fudbalski nagradni kviz na svojoj Fejsbuk stranici, koji ljubiteljima fudbala pruža priliku da uživo gledaju jedan od mečeva najboljih evropskih timova koji su ove sezone izborili plasman u osminu finala najelitnijeg klupskog fudbalskog takmičenja. Pobednik nagradnog kviza će osvojiti dve karte za utakmicu osmine finala UEFA Champions League. Glavna nagrada uključuje i plaćene troškove puta i smeštaja za dve osobe.

Povezana vest:  Elf: 50 godina izvanrednih rezultata i performansi

Nagradni kviz je organizovan na zvaničnoj Fejsbuk stranici UniCredit Banke https://www.facebook.com/UniCreditBankSrbija, a pravo učešća imaju svi registrovani korisnici ove društvene mreže iz Srbije. Osim na laptop i desktop računarima, kviz je po prvi put dostupan i na svim mobilnim uređajima. Učesnici kviza treba da se registruju putem Fejsbuk aplikacije, a zatim da za što kraće vreme odgovore na pet pitanja u vezi sa UEFA klupskim fudbalskim takmičenjima. Učesnik kviza koji najbrže tačno odgovori na pitanja i bude prvi na rang listi, osvojiće glavnu nagradu. Osim glavne nagrade, za još troje najuspešnijih učesnika obezbeđene su utešne nagrade, koje obuhvataju mini replike trofeja, kao i posebno dizajniran novčić za utakmice UEFA Champions League. Nagradni kviz UniCredit Banke traje do 28. decembra.

Povezana vest:  LEVI’S predstavlja novi model - 501 SKINNY