Čekanju je kraj: u februaru 2017, bruno banani otvara damama vrata svog zavodljivog vrta u kojem nastaje nov i aromatičan miris čije ime sve govori: Woman’s Best. Savršeno kreiran za žene, ovaj miris će ih učiniti još zavodljivijim i jednostavno istaći njihove najbolje karakteristike.

Svi plemeniti sastojci za novi ženski miris su ručno ubrani u zavodljivom i senzualnom bruno banani vrtu. Prepun brojnih seksi tajni, vrt omogućava nastanak novog mirisa – Woman’s Best – čiji su elementi pažljivo odabrani da istaknu samopouzdanje svake žene i pomognu joj da postigne sve što poželi…

Miris – Otkrijte tajnu Woman’s Best

Slatke i očaravajuće komponente Woman’s Best spajaju se u slastan gurmanski miris koji prija svim čulima, poput seksi deserta.

Povezana vest:  ADIDAS PREDSTAVIO KRASAVU - ZVANIČNU LOPTU FIFA KUPA KONFEDERACIJA 2017.

Friška svežina potiče od sočnog roza grejpfruta i pomorandže pri vrhu mirisa, note koje pojačava šerbet od kruške u sredini, dok se ženstvena strana kompozicije ogleda u nagoveštajima ružinih latica. Prefinjena aroma italijanske panakote sa divljim bobicama – svakako najbolji deo obroka kojem nijedna žena ne može da odoli – u kombinaciji sa kremastim notama sandalovine, ostavlja senzualni utisak u osnovi Woman’s Best.

Kampanja – Kada je samo najbolje dovoljno dobro

Ona se vraća u bruno banani vrt: još vedrija i racionalnija devojka koja bez muke podstiče bruno banani muškarce da budu najbolji što mogu. Prirodno samouverena i jednostavno neodoljiva, ova šarmantna muza je savršeno dočarana u liku Donnet Dumas. Kao prava bruno banani devojka, ona vodi računa da njeni seksi asistenti pripremaju sve sastojke za miris tako da savršeno ističu najbolje u svakoj ženi.  Uzbudljiv proces stvaranja i specijalni sastojci, kao i njihov pažljiv odabir, od suštinskog su značaja za bruno banani ženske mirise – zato što je samo najbolje dovoljno dobro. Ipak, uverite se sami i uživajte u svim seksi tajnama koje je bruno banani pripremio za vas: LINK ZA VIDEO

Povezana vest:  Karim Benzema i Geret Bejl istrčaće na teren u novim adidas Dust Storm X17 kopačkama

Woman’s Best će biti dostupan kao:

Toaletna voda 20 ml / 30 ml / 50 ml

Parfemska voda 20 ml

Mleko za telo 50 ml / 150 ml

Gel za tuširanje 150 ml

Dezodorans 75 ml

Par reči o bruno banani

bruno banani je brend mirisa koji zna kako da izmami osmeh. Stilski ironičan, ovaj brend posmatra svet na bezbrižan način, uvek spreman da ne shvata sebe previše ozbiljno.

Povezana vest:  Nezavisno od toga da li tek planirate svoj odmor ili ste se upravo vratili sa istog, možete imati ukus Grčke u Beogradu

Za bruno banani, nije važno šta radiš već kako radiš, kao podsetnik svima da treba da budu opušteni i potpuno samouvereni. Sve ostalo će doći samo po sebi. Ugledaj se na brend koji je poznat po neobičnom i drskom identitetu.

bruno banani mirisi su dostupni u svim ovlašćenim parfimerijama, apotekama, robnim kućama i radnjama.