Reebok je predstavio Reebok CrossFit Nano 7 patiku, poštujući nasleđe koje ima kao jedan od vodećih brendova obuće u CrossFit zajednici. Reebok nastavlja da razvija Nano franšizu, pa tako najbolja trening patika dobija preciznu rafiniranost siluete koja pomaže da patika odgovara svakom sportisti.

Kreirana kao vrhunska patika za trening, Nano 7 pruža lagan osećaj na nogama svima koji praktikuju intenzivan trening. Zahvaljujući NANOWEAVE tehnologiji ovo su do sada najudobnije, najistrajnije patike koje omogućavaju stopalu da „diše“.

Dodatna karakteristika je i Powerlaunch toebox, koji predstavlja jaku osnovu za povećanu snagu i prianjanje, dok Reinforced heel clips nudi stabilnost stopala za svaki pokret tokom treninga.

Povezana vest:  U nedelju svi na EXIT piknik u Dunavskom parku!

Prvi put u istoriji Nano franšize, fitnes fanovima su najnovije Nano patike za trening  dostupne već početkom godine, tako da će moći da iskoriste sve prednosti unapređenog  dizajna i prianjanja dok se takmiče na Reebok CrossFit Games Open 2017. Zahvaljujući Nano 7 modelu, fitnes entuzijasti će učiniti da se tokom treninga svaka nanosekunda u 2017. godini računa.

„Reebok je uvek težio tome da stvara najbolje proizvode za CrossFit i širu fitnes zajednicu. Kontinuirano razvijamo i proizvodimo mnogobrojne trening franšize. Naš krajnji cilj je da osnažimo zajednicu da iskoristi svoj potencijal“, izjavio je Judson Vancor, globalni direktor proizvoda u Reebok-u.

Povezana vest:  Rusija: Poslanik želi da huliganizam pretvore u sport

Kao i sve prethodne verzije, Nano 7 patike imaju različita unapređenja, koja pored NANOWEAVE, podrazumevaju:

  • Refined structural fit – jaka osnova koja pomaže u povećanju snage
  • Prošireni RopePro – omogućava istrajnost i zaštitu, smeštena na središnjem delu sa superprianjajućim materijalom obloženim gumom
  • Dodatna udobnost i ublažavanje kontakta sa podlogom – omogućava bolje kretanje tokom vežbi koje podrazumevaju trčanje i naskok na kutiju

Vancor dodaje: „Želimo da osiguramo poziciju Reebok-a kao najboljeg trening brenda, jačajući naše veze sa CrossFit sportistima i modelom koji je postao neizostavni deo svakog treninga.“

Povezana vest:  STRELJAŠTVO, Drugo kolo Kupa SSS: Sebić i Arsovićeva najprecizniji u trostavu

„Reebok razume da i najmanje promene mogu da naprave veliku razliku. Velika je čast što možemo da budemo deo procesa Nano napretka svake godine, tako da uvek imamo najbolju moguću obuću. Ove godine, Nano 7 je predstavljen u januaru, tako da mogu da treniram većinu sezone u onoj patici u kojoj ću se i takmičiti na Igrama 2017“, izjavila je Katrin Davidsdottir, pobednica CrossFit Games za 2015. i 2016. godinu.

Za više informacija o Reebok CrossFit Nano 7 modelu, prodajnim objektima i tehnologiji posetite reebok.rs