Coca-Cola sistem u Srbiji  i ove godine organizuje javni konkurs za ambasadore Coca-Cola Pokreta za radost koji će biti otvoren do 9. marta. Poziv važi za profesore fizičke kulture i sertifikovane trenere koji bi u periodu od aprila do novembra realizovali besplatne javne treninge u Coca-Cola aktivnim zonama širom Srbije. Cilj Coca-Cola sistema je da u drugom po redu Nacionalnom programu besplatne rekreacije učestvuje svih 40 opština u kojima postoje teretane na otvorenom, a gradovi u kojima su potrebni treneri su: Beograd, Novi Kneževac, Šid, Sjenica, Loznica, Boljevac, Majdanpek, Bosilegrad, Bela Palanka, Babušnica, Osečina, Lajkovac, Valjevo, Svilajnac, Batočina, Lapovo, Bačka Palanka, Obrenovac, Raška, Kovin i Leskovac.

Povezana vest:  Najveći međunarodni skup svetskog zdravstvenog turizma u Evropi

Zahvaljujući uspehu prošlogodišnjeg programa, Coca-Cola aktivne zone postale su mesto brojnih motivacionih  aktivnosti i druženja sa sportistima, osmišljenih tako da u njima mogu učestvovati svi. Angažmanom Coca-Cola ambasadora Pokreta za radost, uticali smo na to da profesionalni treneri, profesori fizičke kulture i sportski radnici iz 23 opštine u kojima je program trajao, steknu iskustvo rada u našem sistemu i ostvare dodatnu zaradu.

Na ovogodišnji konkurs se mogu prijaviti diplomirani studenti fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja, visokih akreditovanih strukovnih škola koje imaju smer za sportske trenere, kao i fitness instruktori sa drugim oblikom odgovarajuće edukacije za koju su obavezni da prilože diplomu ili sertifikat. Potrebno je da kandidati imaju minimum jednu godinu radnog iskustva na poziciji trenera, da protiv njih nije pokrenut krivični postupak i da nisu prethodno osuđivani. Proces odabira odvija se kroz više faza – onlajn prijava, testiranje, procena veština i intervju, a u selekciji kandidata učestvuju stručni predstavnici Instituta za medicinu rada Srbije i predstavnici Coca-Cola Sistema u Srbiji.

Povezana vest:  Odbojkaši Srbije žele brz plasman na Svetsko prvenstvo

Prijava se obavlja na sajtu www.coca-colaaktivnezone.rs ili na fejsbuk stranici Fabrika radosti, a uz onlajn prijavu potrebno je priložiti i radnu biografiju.

Gradovi u kojima postoje Coca-Cola aktivne zone su: Sombor, Lajkovac, Opovo, Novi Knjaževac, Šid, Novi Pazar, Valjevo, Sjenica, Zaječar, Loznica, Bor, Boljevac, Niška Banja, Majdanpek, Bosilegrad, Bela Palanka, Babušnica, Dimitrovgrad, Pirot, Užice, Svilajnac, Batočina, Lapovo, Osečina, Pančevo, Negotin, Bački Petrovac, Bačka Palanka, Odžaci, Obrenovac, Bogatić, Kikinda, Zrenjanin, Priboj, Raška, Petrovac na Mlavi, Kovin, Tutin, Leskovac i Beograd.

Povezana vest:  Lalatović: Sve osim poraza protiv Zvezde je dobar rezultat