Ljubitelji italijanske mode, po šesti put, imaće priliku da uživaju u jedinstvenom duhu ove zemlje, u okviru manifestacije „Made in Italy”, koja se održava 18. i 19. marta 2017. godine, u šoping-molu Delta City.

Prvog dana posetioci će imati priliku da od 12 časova uživaju u setu italijanskih pesama u izvođenju DJ B Whitebird, nakon čega nastupa gost iznenađenja, poznati prekusionista. Od 17 časova nastupaju ulični svirači sa juga Italije, dok će najmlađi uživati u fudbalskim animacijama.

Povezana vest:  Kokeza i Bunjevčević na Kongresu UEFA

Drugog dana od 12 časova najmlađi će se zabaviti na predstavi „Quatro Stagione“, a nakon toga sledi set italijanskih hitova u izvođenju benda DJ B Whitebird.

Posebno lepa vest za šopingholičare biće popusti na aktuelne modne kolekcije italijanskih brendova. Tokom trajanja manifestacije, radnje i brendovi sa italijanskom garderobom biće obeleženi nalepnicama „Made in Italy“ i u njima će posetioci moći da ostvare značajne popuste, do 40%. Među brendovima koji će ponuditi dodatne pogodnosti su i Fashion&Friends, Barbolini, Guess, Timberland i drugi.

Povezana vest:  Kineski reprezentativac izgubio utakmicu, suprugu i ugled