Kompanija Tikkurila, poznata po svojoj dugoj tradiciji u proizvodnji boja i lakova, donirala je akrilne boje za beton potrebne za oslikavanje šabačkog skejt parka, koji se realizuje u okviru drugog po redu događaja „Naopako matine“. Na ovaj način još jednom želimo da pomognemo mladima i zajednici u kojoj poslujemo, a približivanjem sporta i umetnosti, dece i omladine pokažemo koliko boje čine naš život lepšim.

Povezana vest:  Nova dimenzija ukusa espresso kafe u vašem domu uz Barcaffe D.O.T.

Posvećenost kulturi kroz podržavanje umetničkih i kulturnih manifestacija, stavlja Tikkurilu u red onih koju predvode mladi, uspešni kadrovi koji svoju profesionalnu orijentaciju brižljivo grade na istim temeljima koji krase umetnički izraz stvaraoca a to su obrazovanje, posvećenost i kvalitet. Postulat naše kompanije je saznanje i svest o tome koliko nam boje menjaju vizuru, a njihova prisutnost se može uporediti jedino umetničkim doživljajem koji nam je donet kroz igru, pokret, reč ili sliku.

Povezana vest:  Ekskluzivno na 45. FEST-u – filmovi koje nećete imati prilike da pogledate kasnije!

Tikkurila, kao društveno odgovorna kompanija, trudi se da pomaže mladima kroz podršku projekata, ali i pružanje praktičnih obuka i edukacija. Učestvovali smo kao donator u kompletnom renoviranju odeljenja neurohirurgije u okviru Kliničkog centra Srbije, donirali boje i premaze potrebne za obnavljanje Doma za decu i omladinu ometenu u razvoju iz Veternika, donirali hranu Prihvatilištu za odrasla i stara lica u Beogradu, donirali boje i materijal potreban za sređivanje šabačkog parka, što je samo deo pomoći koju ćemo nastaviti da pružamo širom Srbije.

Povezana vest:  Preminuo britanski glumac Džon Hart