Nathalie Lorson, svetski poznat tvorac mirisa, pronašla je inspiraciju upredivnom cvetu po imneu tuberoza na jednom od svojih putovanja u Indiju. Zahvaljujući najsavremenijoj Sublime Co2 tehnologiji stvaranja parfema uspela je da za Oriflame napravi pravo umetničko delo – Sublime Nature Tuberose parfem. Njegov miris do savršenstva oživljava taj retki trenutak susreta noći i dana, kada miris tuberoze ima posebno opojnu moć i snagu.

Povezana vest:  Puzanje kroz igru i druženje

Zamislite na trenutak da ste zaista bliski svemu čudesnom što nam priroda nudi. Veličanstvena tuberoza, orošena jutranjom rosom, izlaže svoje latice sunčevoj svetlosti. Zatvorite oči i osetite opojnost i svežinu njenog mirisa. U žurbi savremenog života tragamo za dubljim i smislenijim vezama koje nas ispunjavaju i fizički i emocionalno. Žudimo za osećanjem jedinstva sa prirodom zato što se svakodnevno tako retko srećemo sa njenom lepotom.

Povezana vest:  Nova dimenzija ukusa espresso kafe u vašem domu uz Barcaffe D.O.T.

Ovo je parfem za ženu blisku prirodi, koja uživa u svojoj raskošnoj ženstvenosti i prepušta se lepoti života na svoj, jedinstven način.