Svaka dama uživa u prijatnom mirisu svoje odeće od trenutka kada otvori orman ujutru, do trenutka kada se posle napornog dana udobno ušuška pod pokrivač. Očaravajuće Silan Classic Fresh Moments i Silan Aromatherapy Perfume Moments linije omekšivača za veš donose nekoliko varijanti mirisa koji čine odeću neverovatno mekom na dodir, ostavljajući je negovanom posle svakog pranja.

Povezana vest:  Požarevački fudbaleri u novoj opremi

 Unapređena Silan Classic Fresh Moments linija omekšivača za veš inspirisana je bogatstvom prirode i magičnim svojstvima mirisne lavande, jutarnje rose i procvetalog cveća u proleće. Visoki učinak nove formule pruža odeći neverovatnu mekoću, čineći je da izgleda jednako dobro, baš kao što i miriše.

Takođe, nova Silan Aromatherapy Perfume Moments unapređena formula uključuje novu generaciju parfemskih kapsula zahvaljujući kojima pažljivo odabrani mirisi poput narandže i magnolija, pačulija i lotosa, jasmina i ljiljana, ostaju na odeći u trajanju do čak sto dana. Nakon što se odeća osuši, sićušne mikro kapsule otpuštaju miris pri svakom dodiru, stvarajući fantastične trenutke dugotrajnih mirisa.

Povezana vest:  Ko su Džoni, Beli i Gile?

Razmazite sva Vaša čula neodoljivim mirisima Silan Classic Fresh Moments i Silan Aromatherapy Perfume Moments omekšivača za veš! Zaljubite se u osećaj koji pruža Silan!

Za vas imamo dva omekšivača – Silan Classic Fresh Moments i  Silan Aromatherapy Perfume Moments te će dvoje najbržih čitalaca koji se jave na mail [email protected] osvojiti poklone!

Povezana vest:  Jarke boje i interesantni printovi u Lindex letnjoj kolekciji