Stiže jesen, a sa njom i hladnije vreme. Ovaj period, poznat po nižim temperaturama, nije najdraži porodicama koje se bore sa atopijskim dermatitisom i ekcemima na osetljivoj koži. Kako je jedan od najvećih i najneprijatnijih problema svrab, koji izuzetno narušava kvalitet života, La Roche-Posay je lansirao idealno rešenje! Proizvod koji pomaže protiv svraba, iritacija i češanja – Lipikar Stick AP+, koji je pogodan za sve uzraste! Njegovo praktično pakovanje omogućava da ga veliki, ali i mali, koriste i primene u trenutku kada se svrab pojavi. Proizvod se može nanositi na sve delove tela, trenutno smiruje napade svraba, i idealan je jer se može nanositi bilo kada i bilo gde!

Danas, 50 miliona ljudi u svetu pati od atopijskog akcema. Atopija se smatra najrasprostranjenijim problemom kože koji narušava kvalitet života, dok je drugi razlog po učestalosti preskripcije kod dermatologa u Evropi. Kada govorimo o procentu dece koja pate od navedenog problema, on pogađa 20 odsto mališana u više od 100 zemalja širom sveta.

Povezana vest:  Harmonija ukusa mleka i kokosa

SVRAB – BR. 1 SIMPTOM KOŽE SKLONE ATOPIČNOM EKCEMU
Dokazano je da 89 odsto osoba koje imaju kožu sklonu atopijskom dermatitisu pate zbog svraba. On je broj jedan razlog za pogoršanje kvaliteta života.

Šta ako bismo koži ponudli efikasno rešenje umesto češanja?
Novi Lipikar Stick AP+ za kožu sklonu atopiji trenutno smiruje svrab i omogućava mirniji nastavak svakodnevice i života. La Roche-Posay, kao stručnjak za osetljivu kožu, lansirao je proizvod koji trenutno umiruje napade svraba – bilo kada i bilo gde!
Lipikar Stick AP+ pogodan je za svaku torbicu i idealan za SOS trenutke napada češanja, pa ga možete nosti sa sobom kada krenete u grad, na posao ili vrtić. Njegova jednostavnost korišćenja može pomoći svakom mališanu da sam nanese proizvod i smanji svrab istog trenutka. Uz ovaj novi La Roche-Posay proizvod, naučite svoje najmanje kako sami sebi da pomognu u trenucima kada im, u njihovoj osetljivoj koži, nije najprijatnije!
Zahvaljujući kvalitetnim i dermatološki ispitanim sastojcima, Lipikar Stick u kratkom vremenu smanjuje pojavu svraba.
Karite buter – koži vraća lipide
Cink-glukonat – antibakterijsko delovanje
Madecassoside – ublažava upalu

Povezana vest:  Etihad Airways predstavio nova Economy Space sedišta

LIPIKAR STICK AP+ – TESTIRAN I ODOBREN OD LIPIKAR PORODICA!

La Roche-Posay je porodicama koje su učestvovale u Lipikar Školi atopije, omogućio testiranje proizvoda, kako bi se uverio u njegovu efikasnost i delotvornost. Porodice iz Hrvatske, Slovenije i Srbije imale su priliku da mesec dana koriste Stick AP+, a ovo su njihova iskustva:
„Proizvod bih preporučio svima sa problemima sa svrabom i peckanjem.“
(Tata Jovan Popović)

„Zahvaljujući Lipikar stiku napokon sam pronašla proizvod koji ćerkici odgovara, koji nakon nanošenja uklanja simptome svraba.“
„Nagon za češanjem nakon nanošenja stika u fazi svraba je nestao“
(Mama Svetlana Prodanić)

„Lako se nanosi i, što nam se više sviđa (i njemu nestrpljivku i meni) brzo upija, bez potrebnog čekanja.“
(Mama Milena Kostić)

Povezana vest:  48 sati sjajnih šoping popusta u Rajićeva Shopping Centru

Lipikar Stick AP+ odobren je od Lipikar porodica, a čak 92 odsto roditelja zadovoljno je testiranim proizvodom!

LIPIKAR AP+ RUTINA – POTPUNO REŠENJE ZA KOŽU SKLONU ATOPIJI

Potrebno je naglasiti da Lipikar Stick AP+ ne zamenjuje već poznat AP+ duo za negu tela – Lipikar Syndet AP+ i Lipikar Baume AP+, već je on dopuna uobičajenoj nezi!
Lipikar Baume AP+ i Syndet AP+ pomažu kod obnove barijere kože, proređuju faze pogoršanja svraba, kod kuće, prilikom tuširanja.
Lipikar Stick AP+ zaustavlja svrab – bilo kada i bilo gde!

Više o temi atopije kože potražite na našim zvaničnim stranicama Lipikar porodice!

***
Preporučena maloprodajna cena*:
Lipikar Stick AP+ 15ml: 1.397,99 RSD
Lipikar Baume AP+ 200ml: 1.830,13 RSD, 400ml: 2.550,37 RSD
Lipikar Syndet AP+ 200ml: 1.375,83 RSD, 400ml: 2.086,83 RSD
*Neobavezujuća preporučena cena (Kupac je slobodan da, u svakom trenutku, nezavisno i samostalno odredi sopstvene maloprodajne cene, u skladu sa svojom cenovnom politikom)