Kirsten Danst, Kejt Bozvort, Zendeja Kolman bile su sinoć među zvanicama koje su zakoračile u ekspresivan i prelep svet kolekcije ERDEM x H&M u istorijskom ženskom klubu Ebel u Los Anđelesu.

Kate Bosworth, Kirsten Dunst, Kate Mara

Pred gostima se našao klub transformisan u engleski botanički vrt prepun mešavine stvarnih i nadrealnih biljaka koje su oblikovale pistu tako da je delovalo da je deo Engleske prenet na zapadnu obalu. Modeli su predstavili kolekciju ERDEM x H&M publici koju su činile slavne ličnosti, influenseri i modni novinari iz celog sveta. Šminkerka Isamaja Frenč postarala se za lepotu na reviji čiji deo su bili i proizvodi iz linije H&M Beauty.

Povezana vest:  U nedelju dugo očekivana BELGRADE 10K trka

Romantiku i narativ kolekcije istaklo je okruženje, koje je naglasilo lepotu boja i cvetnih printova. Reviju je obeležilo i to što je Erdem po prvi put na modnoj pisti predstavio mušku modu.

„Bilo je uživanje videti predstavljanje kolekcije u Los Anđelesu. Saradnja sa H&M-om na izradi ove odeće, koju sa uzbuđenjem pokazujem svetu, predstavlja fantastično iskustvo“, rekao je Erdem.

Povezana vest:  Marx je lansirao novu kolekciju s posebnom porukom: DARE TO ACT.

„Erdem je za nas kreirao čaroban svet kroz kolekciju ERDEM x H&M. Događaj je dočarao moć lepote u kolekciji, osećaj koji je svetu danas potrebniji neko ikada“, izjavila je An-Sofi Johanson, kreativna savetnica u H&M-u.

Nakon modne revije gosti su uživali u nastupu Grajms uživo u prostoru ispunjenom cvećem koji je prenosio eho kolekcije ERDEM x H&M. Gosti su zatim dobili priliku da prvi na svetu kupe komade odeće iz kolekcije u ekskluzivnoj prodavnici napravljenoj samo za tu priliku.

Povezana vest:  Još sedam dana do završetka velikog Laško izazova

Šou su, između ostalih, posetili i Aleksa Čang, Kejt Mara, Selma Bler i mnogi drugi. Kolekcija ERDEM x H&M biće u prodaji od 2. novembra u H&M prodavnici u Knez Mihailovoj, kao i u odabranim prodavnicama širom sveta.

PHOTO: Frazer Harrison/Getty Images for H&M x ERDEM