Lider na domaćem tržištu i jedan od najpopularnijih lanaca drogerija, Lilly Drogerie, deseti rođendan svoje radnje u Požeškoj ulici u Beogradu proslavile su zajedno sa posetiocima, uz interesantan muzički program i brojna iznenađenja za sve kupce. Time je rođendanski Lilly karavan, koji je, uz brojne poklone i popuste obeležen u nekoliko radnji širom Srbije, završen.
Kao i do sada, za odličnu rođendansku atmosferu pobrinula se klavirska atrakcija „Piano Trinity“, koja je nesvakidašnjim izvođenjem najpoznatih muzičkih numera, oduševila sve prisutne. Takođe, šarmantna voditeljka Dušica Jakovljević izazvala je veliku pažnju i pobrala simpatije najmlađih, koji su koristili svaki momenat da se fotografišu sa popularnom voditeljkom.

Povezana vest:  Balmain stiže u Beograd!


Pored brojnih posetioca, Lilly slavlju pridružili su se predstavnici medija, kao i poznate modne blogerke, koje su svojim obožavaocima delile savete o najnovijim modnim i beauty trendovima za predstojeće zimske dane.
I za ovu priliku, Lilly je za sve pripadnice lepšeg pola organizovao posebno rođendansko iznenađenje u radnji u Požeškoj ulici, Beauty corner, gde su sve zainetresovane dame mogle da dobiju najbolje savete za negu od poznatih make up stručnjaka, kao i da isprobaju najnovije ekskluzivne linije šminke i druge kozmetike koje Lilly drogerija ima u svom bogatom asortimanu.

Povezana vest:  Četvrtu godinu zaredom dm drogerie markt beleži izvanredan dvocifreni rast prometa na tržištu Srbije!