Prva zajednička kolekcija Naomi Campbell i modnog brenda Tom Tailor biće lansirana u novembru. Sastojaće se od elegantnih modnih komada u crnoj boji, a naglasak će biti na zlatnoj, koja je idealna za božića slavlja i novogodišnje zabave.

Glamurozni komadi odražavaju stil vrhunske manekenke, koja kaže: «TOM TAILOR je jedna on najpoznatijih nemačkih modnih brendova i kolekcije mi se sviđaju. Moj stil oblačenja je malo glamurozniji i hrabriji, šta sam pokušala da prenesem i na svoje komade odeće u našoj zajedničkoj kolekciji. Vrlo sam znatiželjna kako će se kolekcija svideti kupcima i već se radujem nastavku saradnje.«

Povezana vest:  Goca Tržan razvrstava ambalažni otpad i podržava Mesec reciklaže

Modna ikona Naomi Campbell je u modni brend TOM TAILOR, svojim iskustvom i modnim stilom, unela svežinu i smelost. Odećom koja je nastala u saradnji sa njom, TOM TAILOR postavlja nove trendove i pokazuje svoje pravo modno lice. Sve će to biti još jasnije u modnoj sezoni koja dolazi 2018. godine.

»Naomi Campbell je savršena ambasadorka obnovljenog modnog brenda TOM TAILOR. Uspešna je modna ikona, međunarodno prisutna. Naomi Campbell je jedna od onih zbog kojih je nastao izraz supermanekenka. I to još u 90-im godinama prošlog veka. Ona zna da privuče pažnju, a ujedno predstavlja nezavisnu i hrabru ženu – i upravo je to žena koju Tom Tailor želi da privuče kolekcijama koje su plod naše saradnje«, izjavio je dr. Maik Kleischmidt, podpredsednik za digitalizaciju.

Povezana vest:  Jelen vodi u Rusiju na utakmicu Srbija – Brazil

Stilovi, koji su plod saradnje NAOMI CAMPBELL i modnog brenda TOM TAILOR,  dostupni su u TOM TAILOR radnjama od kraja oktobra 2017.

 

[/fusion_text]