Dolazak zime je sve izvesniji, a priča o slojevitom oblačenju nikad aktuelnija. Nakon nekoliko meseci brzbrižnosti kada je stav prema odevanju u pitanju, stigao je trenutak da se krene u traganje za savršenim partnerom u hladnim danima u vidu tople ali trendy jakne. Budući da ćete, svidelo vam se to ili ne, veći dana provoditi u jakni, važno je nema grešaka jer je na izvestan način po sredi svojevrstan produžetak vaše ličnosti.

Povezana vest:  Jarke boje i interesantni printovi u Lindex letnjoj kolekciji

Britanski brend SUPERDRY za ovu zimu se potrudio da vam predstavi savršene predloge za lude večeri i pospana jutra. Od laganih komada za prelazni period do jakni koje će vas grejati u hladnim zimskim danima, odluka neće biti laka.

Oni koji traže unakrsnog sezonskog spasioca, obogaćenog kožnim detaljima, ili su pristalice grubog pocepanog teksasa, uživaće u ponudi SUPERDRY. Tradicionalne teksas jakne su dobile moderanu verziju sa SUPERDRY bedževima, i Sherpa postavom. Nešto alternativnija opcija je jakna sa vunenom postavom na dvoredno kopčanje.

Povezana vest:  Otkrijte magiju NIVEA micelarnih šampona!

Ponuda jakni je obogaćena velikim brojem tzv. Rookie stilova, sa dodacima u vidu vojničkih detalja i postavom uz praktične džepove – funkcionalnost dobija nadogradnju dajući savremeni izgled. Paletu boja čine zelena i siva. Modeli naloženi vunom i eko krznom sa kapuljačama će vas sigurno ugrejati, ali i izdvojiti iz jednolične mase.

Poslednja u ponudi, ali nikako najmanje važna je iconic zimska jakna vetrovka koja će biti vaš glavni saveznik u borbi sa zimom. U potpunosti rebrendirana za sezonu jesen/zima 2017. obogaćena je učkurima u boji, rajsfešlusima i postavom od mikrofibera ili eko krzna.

Povezana vest:  Želite da putujete na jug Francuske i vozite najbolje automobile na svetu? Možete! Evo i kako

Veliki izbor jakni možete naći u prodavnici SUPERDRY u Beogradu – Knez Mihailova 33, kao I multibrand radnjama FASHION&FRIENDS u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu.