Posle velikog uspeha NIVEA kreme iz ograničene serije „Bajke“ u 2016. godini, brend NIVEA nastavlja sa pričama o uzbudljivim avanturama malog Luke i male Mie, zeke, dobre vile. Neodoljiva pakovanja NIVEA plave kreme sa junacima ovih magičnih bajki, osvojila su srca mališana i njihovih roditelja.

Poznato je da deca ponekad nevoljno idu na spavanje, ali isto tako znaju i da je to jedan emotivan trenutak koji mogu da podele sa roditeljima. Veliki broj porodica ima posebne rituale pripreme za spavanje. Kupanje deteta, nežna masaža i nanošenje kreme, dok se prostorijom širi dobro poznati miris iz klasične plave kutijice. Potom sledi poljubac i priča za laku noć, kako bi dete moglo bezbrižno da uplovi u carstvo snova. Brend NIVEA kreira nove priče koje će umiriti mališane pred spavanje i nežno ih ispratiti u lep san, pun slatkih snova.

Povezana vest:  Sestre KARDASHIAN-JENNER zaštitna lica modne kuće CALVIN KLEIN

Udo Weigelt (dečji pisac) i Joelle Tourlonias (ilustrator) tvorci su magičnih bajki koje su dostupne na internetu uz interaktivne igrice na sajtu  www.nivea.rs/bajke

Uživajte u magičnim trenucima nege…

NIVEA krema limitirano izdanje BAJKE

Već više od 100 godina, širom sveta, NIVEA krema je omiljeni proizvod za negu kože, počev od najranijeg detinjstva pa sve do duboke starosti. Pogodna je za sve tipove kože, kako za decu tako i za odrasle. Štiti i pruža bogatu negu kako bi koža bila nežna i glatka.

Povezana vest:  Od sada i na našem tržištu patike koje menjaju boju

30 ml, okvirna cena: 93 din

75 ml, okvirna cena: 179 din

150 ml, okvirna cena: 283 din

Dostupno u prodaji od Oktobra 2017.

Navedene cene su predložene maloprodajne cene proizvođača