Šta imaju zajedničko britanski princ Hari, filmski lepotan Džordž Kluni i golgeter Sami Kedira? Oni su kul tipovi i poznati nosioci brade – i time modni uzori širom sveta.

Trend nošenja brade je i kod nas odavno stigao. Istraživanja pokazuju da brada nije samo oličenje muškosti, već muškarac bradom definiše i svoj stil.

Da li kao gusta puna brada, bradica oštrih kontura ili samouvereno kratka i markantna: za optimalan spoljni izgled svakoj bradi je potrebna ciljana nega. Inače brzo može da postane neuredna, što svakako nije atraktivno, a može da izazove i svrab kože.

Povezana vest:  NOVO IZ Eucerina - noćna nega sa dvostrukim efektom

Zahvaljujući novom NIVEA MEN ulju za bradu muškarci mogu predano da neguju svoj jedinstveni stil i da se raduju prijatno sjajnoj, mekoj bradi i negovanoj, zdravoj koži.

Formulacija sa prirodnim ekstraktom korena čička savršeno odgovara potrebama modernih nosilaca brade: hrani dlaku brade i čini je mekom i štiti kožu lica ispod brade od iritacija i svraba.

Povezana vest:  VIKEND JEANSOMANIA

Upotreba je veoma jednostavna: bradu uobičajeno oprati, preporučljivo blagim šamponom. Onda na dlanove naneti nekoliko kapi NIVEA MEN ulja za bradu i utrljati u dlaku brade i kožu lica u predelu brade. Ne ispirati. Potrebna količina ulja zavisi od individualne dužine brade. Zatim još pročešljati prstima, češljem ili četkom za bradu… i gotovo. Ulje za bradu koža brzo upija i ne ostavlja lepljiv osećaj.

Povezana vest:  Clinique Pep-Start HydroBlur - vaš novi omiljeni filter

Rezultat ostavlja izvanredan utisak: blago mirišljavo NIVEA MEN ulje za bradu daje bradi svilenkast sjaj i čini je osetno mekšom – za negovan izgled. Koža izgleda negovano i zdravo, a svrab je značajno ublažen. Najbolji rezultat postiže se redovnom upotrebom.

NIVEA MEN ulje za bradu 75 ml

Prosečna maloprodajna cena : 1.063,00 din.
* Sve odluke o cenama u preprodaji su u isključivoj nadležnosti trgovine.