U susret novoj sezoni i početku aktivnih priprema za predstojeće sportsko leto, brend Under Armour u saradnji sa kompanijom Sport Vision i festivalom Spring to Life organizovao je seriju treninga na otvorenom, namenjenih jačem polu.
Prvi trening na kojem će momci imati prilike da testiraju kondiciju ali se i dodatno zagreju za finalni Under Armour izazov, održaće se u subotu, 17. marta, na platou ispred TC Ušće, sa početkom u 14 časova. Sledeća dva treninga održaće se tokom narednih subota, 24. i 31. marta, na istom mestu, sa početkom u 14 časova. Svi treninzi, uključujući i finale otvoreni su i potpuno besplatni za sve učesnike.
Sve koji budu deo treninga očekuje profesionalni trener i specijalno prilagođeni trening koji će iz nedelje u nedelju pomoći poboljšanju kondicije i mišićnog tonusa, a sa ciljem postizanja potpune fizičke spremnosti za finale.
Finalni test izdržljivosti, Under Armour izazov, održaće se u nedelju 1. aprila, u 14 časova, u tržnom centru Ušće, gde će učesnici imati zadatak da na nekoliko raspoređenih punktova urade vežbe po zadatim kriterijumima. Nakon obavljenog zadatka na jednom punktu, trener će svakog takmičara uputiti na sledeći zadatak, sve do finalnog punkta koji će se nalaziti u Sport Vision prodavnici i ujedno biti poslednji korak do vredne nagrade.
Svi zainteresovani više informacija o terminima i načinu prijave za Under Armour treninge i finalni izazov, mogu pronaći na društvenim mrežama Sport Visona.

Povezana vest:  Coca-Cola sistem u Srbiji je ponovo pokrenuo konkurs za profesionalne trenere