Da li ste primetili da ljudi, veoma često, kada pronađu brend koji odgovara njihovim potrebama, ostaju verni proizvodima tog brenda? Ova navika naročito je prisutna kada su u pitanju preparati za negu. Vernost jednom brendu, u čiju ste se efikasnost i kompatibilnost preparata sa potrebama vaše kože uverili, daje vam mogućnost da kupovinu obavite brzo, bez sumnje u kvalitet i straha od neželjenih reakcija.

Izbor je još lakši ako se radi o brendu koji u ponudi ima preparate za kompletnu negu tela i lica i može se nabaviti samo u apoteci, gde možete dobiti stručni savet farmaceuta. U tom slučaju na jednom mestu možete nabaviti sve što vam je potrebno za zdravlje i lepotu svoje kože, sa većom sigurnošću u svoj izbor.

Povezana vest:  COCA-COLA HBC POSTAVLJA NOVE CILJEVE U OBLASTI ODRŽIVOSTI

Iza dermokozmetičkog brenda Eucerin® stoji više od jednog veka inovacija u formulacijama za negu kože, zasnovanih na naučnim istraživanjima koja se sprovode u saradnji sa farmaceutima i dermatolozima. Od Eucerin® preparata potrošači očekuju ne samo bezbednost i efikasnost, već i prijatno iskustvo prilikom upotrebe, čak i kada se radi o osetljivoj, problematičnoj, veoma suvoj ili atopijski suvoj koži.

Povezana vest:  Samsung Gear S3 dostupan na svetskim tržištima

Ukoliko preparate za negu radije kupujete u apotekama i svoje poverenje ukazujete dermokozmetici, sigurno ste već izabrali omiljene iz široke Eucerin® ponude i s nestrpljenjem očekujete Dane Eucerina, tokom kojih sve Eucerin® preparate možete kupiti sa popustom od čak 20 odsto!

Dani Eucerina u pojedinačnim apotekama traju tri dana. Popust ne važi za promo pakete i preparate sa već sniženom cenom. Raspitajte se kod vaših apotekara, požurite u najbližu Eucerin partner apoteku ili posetite sajt www.eucerin.rs ili FB stranicu Eucerin.RS i saznajte kada su Vaši Eucerin®dani!

Povezana vest:  Etihad Airways i No1 Lounges pokrenuli ’The House’