Vreme provedeno sa najbližima dragoceno nam je jer je ispunjeno osećanjima na kojima počivaju prave vrednosti. Prijateljstvo, gostoprimstvo i ljubav, vrednosti oslikane na novim pakovanjima Grand kafe Gold, stvaraju pravu i iskrenu bliskost sa onima bez kojih ne možemo da zamislimo svaki dan.

U želji da svojim potrošačima ovakve trenutke učini još lepšim i nagradi njihovo poverenje, Grand kafa Gold je pokrenula veliki regionalni program lojalnosti „Vidim ti siguran dobitak“ u kome poklanja vredno Metalac posuđe. U programu učestvuju samo promotivna pakovanja Grand kafe Gold koja na sebi imaju šare koje simbolišu prijateljstvo, gostoprimstvo i ljubav, upravo one motive koje smo preneli i na limitirano posuđe. Potrošači u Srbiji će od 25. aprila do  10. jula imati priliku da na sajtu www.grandkafa.rs unose kodove iz promotivnih pakovanja Grand kafe Gold, a svi koji sakupe dovoljan broj bodova, mogu ih zameniti za željeni poklon.

Povezana vest:  KK Svilajnac: Poznate boje – nova oprema

Uživajte u vašem omiljenom, dobro poznatom mirisu i ukusu Grand kafe Gold koja vas i ove godine nagrađuje za poverenje.

Mehanizam:

Svako promotivno pakovanje Grand kafe Gold ima odštampan jedinstveni alfanumerički kod u unutrašnjosti pakovanja (100g – 1 bod, 200g – 2 boda, 500g – 5 bodova). Kodove sa pakovanja, potrebno je unositi na sajtu www.grandkafa.rs (sa računara ili mobilnog telefona) ili putem SMS-a, slanjem poruke GRAND(razmak) kod, na broj 1665 (Cena SMS poruke: MTS i Telenor 9,60 Din., Vip 9,48 Din. PDV uključen). Kada učesnik sakupi dovoljan broj bodova, svoj poklon može poručiti na www.grandkafa.rs, a zatim ga preuzeti u odabranoj Metalac prodavnici. Za sakupljenih 15 bodova na poklon dobijate džezvu, za 30 šerpu sa drškom, za 40 tepsiju, dok vam za 50 sakupljenih bodova Grand kafa Gold poklanja veliku Metalac šerpu sa poklopcem.

Povezana vest:  Ona – otkriva sebe u pravom svetlu u novu PARFOIS kolekciju za jesen-zimu 17./18.