Podravka Srbija je uz svog medvedića Lina bila deo četvrte po redu „Vikend beba, deca i trudnica“ manifestacije u Delta sitiju. Ova dvodnevna manifestacija predstavljala je idealnu priliku da se cela porodica zabavi, a da se pored animatorskih tačaka, takmičarskih i edukativnih segmenata, saznaju novine iz oblasti trudnoće, porođaja, kao i ishrane i nege dece, te i proizvoda namenjenih mališanima.

Povezana vest:  Deca zaposlenih u kompaniji FCA Srbija na terenu sa fudbalerima Juventusa

Podravka Srbija se sada već tradicionalno rado odaziva na sve pozive kada je reč o manifestacijama koje okupljaju mališane i njihove roditelje, te se i na ovoj medvedić Lino družio sa najmlađima i pokupio njihove simpatije, družio se sa njima i fotografisao. Kao i uvek,  kompanija Podravka Srbija, kao prijatelj manifestacije, je za sve učesnike obezbedila poklone, a klinci su uživali i u Lino pillowsima, Baby keksice, Moj prvi flips i i Lino ladi.

Povezana vest:  Specijalna edicija TAG Heuer satova u čast godišnjice pobede Portugala na EURO 2016

Ove godine mališani su mogli da učestvuju u brojnim sadržajima edukativnog i zabavnog karaktera, a uz animatore i klovnove, baletske i plesne škole, pozorište za decu i sportske aktivnosti, gosti manifestacije su se ponovo uverili da je reč o događaju koji svakako treba posetiti.