Što je zajedničko Vegeti NATUR i filmu Mama Mia! Idemo ponovo? Vegeta NATUR plasirana je na naše stolove 2010. – iste godine kad je pesma švedske pop grupe ABBA „Mamma mia!“ ostvarila 6. mesto na britanskoj muzičkoj lestvici. Mjuzikl Mama Mia! deveta je najduže izvođena predstava na njujorškom Brodveju, a Vegeta NATUR u svom bogatstvu prirodnih ukusa ima baš 9 vrsta povrća. Osim toga, Vegeta NATUR je kulinarsko remek-delo nastalo kao rezultat odlične saradnje povrća, začina i začinskog bilja iz prirode i vrhunske tehnologije, dok je Mama Mia! Idemo ponovo filmsko remek-delo i rezultat vrhunske produkcije, tehnologije i talenta.

Povezana vest:  Jedna strast, jedna vizija, jedan grad: Replay’s “Sunset Icons”

Vegeta NATUR sadrži samo morsku so i prirodne sastojke i savršen je spoj 9 vrsta suncem okupanog povrća i pažljivo odabranih začina koji će vašim jelima dati najfiniji ukus prirode. Kao što se Mama Mia! Idemo ponovo prirodno uklapa u najrazličitije ukuse filmoljubaca, Vegeta NATUR prirodno se slaže sa svim vrstama mesa i povrća, a i vas će, prirodno – inspirisati za nove kulinarske kreacije! Kvalitetna glumačka postava, detaljno razrađena produkcija i dobro poznate pesme koje ćete pevušiti gledajući projekciju, odlike su ovog dugoočekivanog mjuzikla snimanog u Hrvatskoj, dok su čista jadranska so, uz kurkumu, ljupčac i 9 vrsta povrća, eliminacija pojačivača ukusa, aditiva, veštačkih boja ili ukusa odlike kojima se Vegete NATUR ponosi, takođe proizvedene u Hrvatskoj.

Povezana vest:  NIVEA MEN ZIMSKA NEGA

Ako je film sedma umetnost, onda je vrhunski kvalitet Vegete zaslužiio da bude nazvan osmom. Zato, pustite muziku u svoja čula i prirodu u svoju kuhinju, prepustite se bogatstvu prirodnih ukusa i mirisa i krenite u novu filmsko-kulinarsku avanturu!