Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će XYZ abecedu svetski poznatih brendova: Burberry, Dsquared2, Hogan, Jimmy Choo, Philipp Plein, Salvatore Ferragamo, Tod’s, Valentino Garavani i druge upotpuniti i luksuzna kolekcija Balmain.

Vizija Balmain brenda je utemeljenje snažne, sofisticirane i nezavisne žene, kozmopolitskog duha čija je zvezda vodilja urbana elegancija francuskog stila. Vodeći se za time, kreativni direktor modne kuće Balmain, modni dizajner Olivier Rousteing ove sezone žene je pretvorio u glamurozne modne ratnice. Rousteing tvrdi da je to modna revolucija, a ne evolucija jer su hrabrost i pobuna potrebni za opstanak. Balmain slavi samopouzdanje i neustrašivost nove generacije, ujedinjene pod imenom #BALMAINARMY.

Povezana vest:  Po 7. put u Beogradu manifestacija 24 sata Elegancije

Budućnost modne kuće i dalje ostaje usko vezana za prošlost. Vidljivi povratak korenima brenda ogleda se u prepoznatljivom simbolu The Coin, a zlatne niti su simbol specifičnog Balmain večnog couture rada. Oživljavanje tradicije simboličnog pariskog načina života vidljivo je i kroz bitan detalj kolekcije – the tassel key, privezak sa resama. Jedinstveni krojevi i impresivni detalji jasno ukazuju na to da je Balmain i dalje na visokoj lestvici proizvodnje koja ima prepoznatljiv stil već decenijama.

Povezana vest:  KUPOHOLIČARKE, DA LI STE SPREMNE?

Zadovoljstvo nam je da vas pozovemo u XYZ Premium Fashion Store. Od 19. septembra 2018. očekuje vas ženska Balmain kolekcija za sezonu jesen-zima 2018., dok će muška kolekcija biti dostupna u sezoni proleće-leto 2019.

XYZ Premium Fashion Store nalazi se u Ušće Shopping Centru, prizemlje, u Beogradu.