Levi’s® je danas objavio početak saradnje sa muzičarem, glumcem i višestrukim dobitnikom Grammy nagrade, Justinom Timberlakeom. Zajedničkim naporima pokrenuta je Levi’s® x Justin Timberlake Fresh Leaves kolekcija, a Justinova ljubav prema muzici uvela je novine u kreiranju klasičnih odevnih komada ovog brenda. Kolekcija će od 4. oktobra biti dostupna širom sveta u odabranim maloprodajnim i veleprodajnim Levi’s® objektima.

Kao simbol autentičnog samoizražavanja, Levi’s® su oduvek nosili muzičari sa jedinstvenim glasovnim sposobnostima, kao i njihovi obožavatelji. Autentični duh Levi’s®-a Justin je predstavio ovom kolekcijom i ponosi smo na našu zajedničku saradnju „, rekla je Jennifer Sey, glavni direktor marketinga za Levi Strauss & Co.

Naziv „Fresh Leaves“ proizilazi iz Justinovog koncepta koji unosi svežinu u vanvremenske komade, ostavljajući trag u modnom svetu i zaostavštinu budućim generacijama. Zajedničkim snagama, dizajnerski tim Levi’s® i Justin naporno su radili na unapređenju klasičnih odevnih komada ovog brenda i njihovom predstavljanju na potpuno drugačiji način. Uz obogaćen izgled, ali iste boje i šare, osveženi odevni predmeti prikazani su u novoj kolekciji.  „Odeća je važna za kreativni proces i performans muzičara kao i za samu muziku.

Nova Levi’s®  kolekcija je moj pokušaj da podelim svoja iskustva sa publikom“, rekao je Timberlake. Nakon obilaska Levi’s® laboratorije u San Francisku i izložbenog prostora u Los Anđelesu, Justin se udružio sa dizajnerskim timom ovog brenda kako bi kreirao ekskluzivnu kolekciju. Ova saradnja rezultirala je muškom kolekcijom sa 20 odevnih komada.

Povezana vest:  HEINEKEN TE VODI NA GLEDANJE FINALA LIGE ŠAMPIONA NA EKSKLUZIVNOM KRUZERU

„U zajedničkom kreativnom procesu energije su nam se povezale i poznati modeli dobili su novi izgled. Inspirisani Justinovom muzikom koristili smo klasične materijale i šare – platno, karo, maskir, flanel i denim, a streetwear elemente povezali smo sa modernim“, rekla je Karyn Hillman, direktor proizvodnje u Levi Strauss & Co. 

Ovom kolekcijom prikazano je najbolje od Levi’s®, a kvalitetni premium materijali korišćeni su i ovaj put. Moderan streetwear nudi oversized dukseve sa kapuljačom i dugačke majice. Jedinstveni elementi brendiranja,  Levi’s® Red Tab  sa  karakterističnim crnim kožnim ispisom „Two Horse Pull“,  ekskluzivno su korišćeni za ovu kolekciju.

Povezana vest:  ETIHAD AIRWAYS NAGRAĐEN ZA ODNOS SA KORISNICIMA NA DRUŠTVENIM MEDIJIMA

Ključni odevni predmeti upotpunjuju Levi’s® fit portfolio – 501® Slim Taper – kao novi član 501® porodice, inspirisan je načinom na koji Justin nosi svoj 501® denim. Još jedan odevni predmet koji zaslužuje posebnu pažnju je denim camo Trucker jakna, štampana pomoću najnovije laserske tehnologije koju ovaj brend koristi u okviru FLX projekta.

Povezana vest:  HILFIGER DENIM lansirao TOMMY JEANS ‘90S kolekciju za proleće 2017

Partnerstvo sa brendom Timberlake je započeo kada mu je pružena čast da osveži izgled Trucker jakne za njenu 50-godišnjicu. Saradnja se dalje razvijala kada je Levi’s® za Justinovu turneju u Njujorku kreirao 8 odevnih komada (Truckers I flanel majice), koje je specijalno za ovu priliku pevač i nosio.

Odabrani komadi kolekcije FRESH LEAVES možete kupiti u LEVI’S prodavnicama u Beogradu – Rajićeva Shopping center i Ušće shopping center, Novom Sadu – Zmaj Jovina 8, kao i Nišu – Forum shopping center.