Mali znaci pažnje prema našim voljenima uvek su divan gest i način da im ulepšamo dan. Pustite da pokloni pričaju vaše najlepše ljubavne priče. Ove godine, za sve vas zaljubljene u šoping, praznik će trajati dva dana u okviru 48 sati sjajnih šoping popusta do 70 posto u Rajićeva Shopping Centru.

Dan zaljubljenih rezervisan je za pokazivanje najlepših emocija i pažnje širom planete, ali i odabir poklona koji će pokazati koliko suštinski poznajemo osobu kojoj smo poklon namenili. On se ne meri veličinom ni pakovanjem, ali mora zagrejati srce, izmamiti osmeh na lice i probuditi leptiriće u stomaku.

Povezana vest:  U nedelju dugo očekivana BELGRADE 10K trka

Povodom praznika ljubavi, Rajićeva Shopping Centar rešio je da ponovo spoji ljubav i modu, pa je za sve ljubitelje pravog šopinga pripremio neverovatnih 48 sati popusta tokom 14. i 15. februara. Svojom ponudom od preko 80 zakupaca, kako domaćih tako i najpoznatijih svetskih brendova, ovogodišnji izbor poklona učiniće lakšim nego ikad.

Preduhitrite svoje voljene i iznenadite ih prvi ili jednostavno ispunite svoj dan šopingom obojenim u boje ljubavi…jer svi smo mi pomalo zaljubljeni u šoping.

Povezana vest:  Nova I.N.O.X. CARBON limitirana edicija