Rođendani, godišnjice ili jednostavno porodično veče uvek su povod za slatkiše, bilo da je u pitanju torta ili neki ukusan kolač. Svaki slatkiš je još slađi kada ga krasi bogat ukus čokolade, bilo da je koristimo kao sastojak samog slatkiša ili glazuru koja uvek slatkišu da specijalan ukus, a upravo takav ukus daju nam Menaž čokolada za kuvanje i Menaž glazura. Koliko puta vam se desilo da pored posla, sređivanja kuće i svih ostalih dnevnih obaveza ne stignete da posvetite dovoljno vremena pripremanju slatkiša za vase najdraže?

Povezana vest:  Julius Meinl za bolje dečije dane

Svi znamo za čuvenu Menaž čokoladu za kuvanje, ali Menaž glazura je, od svog pojavljivanja, postala glavni saputnik u kuhinji, kada dođe vreme za pripremanje poslastica. Samo minut u mikrotalasnoj, ili 5 minuta u toploj vodi deli Vas od savršene glazure za tortu ili bilo koju vrstu slatkiša. Upravo zbog toga je Menaž tajni sastojak koji svakom slatkišu da savršen ukus i neodoljiv izgled, koji će odati utisak kao da ste u kuhinji proveli sate.
Kompanija Štark, odlučila je da još jednom pokrene loyalty program za jedan od svojih najpoznatijih brendova – Menaž i na taj način usreći mnoge, koji usrećuju svoje bližnje raznovrsnim poslasticama.

Povezana vest:  Prilika za buduće lidere u regionu

Kupovinom Menaž čokolade za kuvanje ili glazure u pakovanju od 200g, u bilo kom od Maxi objekata, dobijate priliku da osvojite neki od vrednih poklona koje je Štark pripremio za Vas.

Prilikom svake kupovine Menaž pakovanja od 200g, bilo da je u pitanju čokolada ili glazura, dobijate jednu Menaž nalepnicu. Uz sakupljenih 10 nalepnica, možete osvojiti Tinita pleh sa poklopcem, dok uz prikupljenih 20 nalepnica osvajate Gorenje mikser sa rotirajućim poklopcem.

Povezana vest:  Gigi Hadid vodila panel za osnaživanje žena i odupiranje stereotipima

Učestvujte u slatkoj akciji koja je trenutno u toku i osvojite vredne nagrade.

Pripremanje poslastica za najdraže može biti još slađe uz Menaž proizvode i poklone koje smo pripremili!
Želimo vam što slađe trenutke uz najslađe poklone.