Etihad ervejz (Etihad Airways) poziva putnike na proputovanju kroz Abu Dabi da iskoriste priliku i uživaju u dvodnevnom besplatnom prekidu putovanja u glavnom gradu Ujedinjenih Arapskih Emirata, u sklopu značajne globalne kampanje koja je startovala danas.

Abu Dabi je živopisan i raznovrstan grad koji posetiocima nudi priliku da istraže kulturne znamenitosti, impresivnu arhitekturu, tematske parkove svetske klase, kao i upečatljive plaže i pustinjske pejzaže. Grad se dopada solo putnicima i parovima u potrazi za jedinstvenim iskustvima putovanja kao i porodicama koje žele izvanredne uspomene s decom, čineći ga savršenom destinacijom za predah u okviru odmora.

Etihad ervejz nudi dva besplatna noćenja u hotelskom smeštaju u Abu Dabiju za sve goste koji rezervišu letove do i od svih destinacija Etihada preko Abu Dabija. Gosti mogu da biraju između 15 hotela koji se nalaze u gradu, uključujući i hotele sa pet zvezdica kao što su Intercontinental Abu Dhabi i Dusit Thani Abu Dhabi, kao i Courtyard by Marriott VTC, Crowne Plaza i Radisson Blu.

Povezana vest:  Vlada Vuksanović i Nikola Šoć spremni za Nike Belgrade 10K

Ova besplatna promocija u Abu Dabiju dostupna je za rezervacije preko interneta na sajtu etihad.com ili preko turističkih agenata od 10. aprila do 15. juna 2019. za letove između 21. aprila i 15. jula 2019. godine.

Komercijalni direktor Etihad ervejza Robin Kamark rekao je ovim povodom: „Broj posetilaca Abu Dabija nastavlja da raste svake godine, a ova neverovatna promocija nam omogućava da prikažemo lepote našeg izuzetnog doma većem broju posetilaca iz celog sveta. Goste će dočekati tradicionalno arapsko gostoprimstvo i moći će da uživaju u modernoj infrastrukturi, multikulturnom društvu i mnogim jedinstvenim atrakcijama koje grad i emirat mogu da ponude.“

Povezana vest:  Novi Kérastase sajtovi

Posetioci u Abu Dabija mogu da dožive remek dela kulture i glavne arhitektonske atrakcije, uključujući Veliku džamiju Šeika Zajeda, Luvr Abu Dabi i novootvorenu Predsedničku palatu Kasr Al Vatan.

Turisti u potrazi za prirodom mogu da „šmugnu“ do predivnih peščanih dina Arabijske pustinje, ili pronađu mir na netaknutoj obali i prekrasnim plažama oko ostrva Abu Dabi.

Adrenalinski avanturisti mogu da uživaju u uzbuđenjima gradskih tematskih parkova, uključujući intenzivni doživljaj G-sile na rolerkosterima Ferari Sveta (Ferrari World), kao i u vožnjama i atrakcijama u Jas vodenom svetu (Yas Waterworld) i Vorner Bros svetu (Warner Bros World).

Povezana vest:  Predstavljen novi nike dres FK Partizan

Nezaboravne ekspedicije pustinjskog safarija, mnoštvo golf terena svetske klase i izuzetan izbor domaćih i međunarodnih gastronomskih doživljaja osiguravaju dobar provod za svakoga.

Prednost ovakvih prekida putovanja ne samo da omogućava iskustvo dva odmora u jednom već pomaže u smanjenju doživljaja džetlega. Globalni putnici sa dugih putovanja će imati koristi od prilagođavanja vremenskoj zoni na njihovom putovanju, stižući na konačno odredište odmorniji.

Etihad gosti, koji rezervišu preko interneta, treba da izaberu opciju leta za više gradova (multi-city flight) i biće upućeni na stranicu za rezervaciju prekida putovanja nakon potvrde rezervacije. Gosti zatim imaju mogućnost da izaberu hotelski paket kod jednog od mnogih hotelskih partnera koji učestvuju u ovoj promociji.