Postoje određeni momenti u kojima tačno znamo da je vreme praznika blizu – čak i kada spoljašnja temperatura tako ne govori. To su oni dani koji nas svojim duhom prosto mame da budemo zajedno, da se zbližimo i jedni drugima darujemo zagrljaje, osmehe i najlepše reči.

I dok se svuda okolo pale prve lampice u hiljadu boja, polako počinjemo da pevamo „Zvončiće“, i da mislimo na drage ljude koji su nam zaista važni.

Povezana vest:  Da li znate kako muzika utiče na kardiovaskularno zdravlje?

Grand kafa svake godine predvodi novogodišnje raspoloženje, pozivajući na druženje i stvaranje novih nezaboravnih uspomena uz toplu šoljicu omiljene sveže mlevene kafe. Poznate novogodišnje reklame sa veselim Deda Mrazovima postale su nezaobilazni deo praznične magije – a uz njihove avanture, Grand kafa uvek sprema i posebna iznenađenja!

U specijalnim, veselim i šarenim prazničnim pakovanjima Grand kafe Gold očekuje vas čak 50 grama više omiljene kafe po istoj ceni – za još više priče, druženja i zajedničkih trenutaka koji se pamte. Sveže pržena i mlevena na tradicionalan način, na kamenim mlinovima, ova kafa stvorena je za vaš potpuni užitak.

Povezana vest:  NIVEA – ključ mladalačkog izgleda

Zato hajde da se još više zbližimo, obnovimo stare veze i pozovemo ljude koji nam nedostaju – ili započnemo neke nove, sasvim posebne! Pravi je trenutak da konačno održimo ono toliko puta dato obećanje da ćemo se „videti na kafi“, da pronađemo svoj praznični kutak sreće, mnogo poklanjamo i još više se smejemo!

Povezana vest:  DJ Nada i Danijel podigli posetioce UŠĆA na noge

Pronađite već danas svoje praznično pakovanje Grand kafe Gold, zakuvajte nove magične trenutke i popijte kafu sa onima koji čine vaš svet.

I miris i ukus… i srećni praznici!