Samsung GALAXY K Zoom 2Samsung i Vip predstavili Galaxy K Zoom – smart telefon sa optičkim zumom

Samsung GALAXY K zoom, specijalizovani smart telefon sa 10x optičkim zumom premijerno je dostupan na srpskom tržištu, i to u beloj boji, u okviru Vip ponude po ceni od 1 dinar uz pakete Smart Max i BizPartner Zauvek 4000.
Uređaj poseduje naprednu tehnologiju za fotografisanje koja nudi kontrolu i funkcionalnost profesionalnog fotoaparata. Uz mogućnost lakog fotografisanja, odlične optike i elegantnog dizajna, GALAXY K Zoom predstavlja pravo mobilno rešenje za pravljenje vizuelnog sadržaja vrhunskog kvaliteta.
„Samsung GALAXY K zoom je uređaj koji je po mnogim svojim karakteristikama jedinstven na tržištu. Osmišljen je da zadovolji sve zahteve korisnika, koji sada mogu da zabeleže svaki dragoceni trenutak u životu uz pomoć vrhunske kamere i dobiju fotografije profesionalnog kvaliteta“, izjavila je Nadica Mihajlović, rukovodilac sektora za telekomunikacije u kompaniji Samsung Electronics.
‚‚Zahvaljujući saradnji sa kompanijom Samsung, korisnicima smo ponudili još jedan vrhunski smart telefon inovativnih karakteristika. Sa željom da Galaxy K Zoom učinimo dostupnim najširem krugu korisnika, omogućili smo plaćanje do 12 mesečnih rata putem mesečnog računa za Vip usluge u određenim tarifama“ izjavio je Aleksandar Vukosavić, menadžer uređaja i dodatne opreme, Vip mobile.
Za potpuno novo iskustvo fotografisanja, GALAXY K zoom dolazi sa novom tehnologijom objektiva koja u izuzetno tankom i elegantnom kućištu pruža 10x optički zum. Uz to, ovaj smart telefon ima i optički stabilizator slike (OIS) za smanjivanje zamućenja izazvanog kretanjem i za bolju vidljivost u uslovima slabe osvetljenosti. Od naprednih karakteristika izdvaja se CMOS senzor, kao i Xenon blic koji ima bolje osvetljenje od LED blica čime se povećava kvalitet slike.
Za precizan balans svetla i čistoće fotografije, Galaxy K zoom poseduje AF/AE razdavanje (Auto Focus/Auto Exposure), uz pet optimizovanih podešavanja filtera koje omogućava nova generacija rada Pro Suggest. Tu je i opcija Selfie Alarm, za lako pravljenje autoportreta. Svaka funkcija ima jednostavan korisnički interfejs koji omogućava da se u svakoj situaciji lako prave fotografije i video snimci izuzetnog kvaliteta. Takođe, GALAXY K Zoom poseduje i Ultra Power Saving Mode za minimalnu potrošnju baterije, S Health Lite aplikaciju i Studio za lako sređivanje fotografija i snimaka.

Povezana vest:  Mirjana Bobić Mojsilović predstavila novitete o Cherry bombonama