Herbal Essences Hous of Fun_sarmantne stanarkeHerbal Essences House of Fun dočekao svoje šarmantne stanarke
Kuća zabave – Herbal Essences House of Fun, otvorila je svoja vrata svojim novim stanarkama. Tri devojke koje su pobedile na on line takmičenju i osvojile glasove žirija, stekle su priliku da tri meseca uživaju u životu kao iz mašte u samo njihovom kutku za zabavu.
Anastasia Stošić iz Vranja, Jovana Bunčić iz Vršca i Daria Rađošić iz Zvornika, devetnaestogodišnjakinje koje studiraju na Pravnom fakultetu u Beogradu, juče su organizovale svoju prvu žurku u House of Fun, gde su njihova rodbina, prijatelji ali i predstavnici medija imali priliku da vide kako izgleda ovo neverovatno mesto iz mašte, ali i kako su se devojke ukopile i smestile u stanu. Mlade dame imale su na događaju veliku podršku Marka Đurovskog, promotera Herbal Essences House of Fun kampanje, koji je bio prvi koji je čestitao srećnim mladim damama i zvanično im predao ključeve njihovog novog doma.
Herbal Essences House of Fun_Marko Djurovski sa stanarkamaDevojka koja se prijavila za takmičenje, Anastasia, za kratko vreme je sa svoje dve prijateljice organizovala pravu kampanju za prikupljanje glasova na on line takmičenju. Ovo je rezultiralo da ovaj trio prikupi najveći broj glasova, i to samo u roku od sedam dana. Kao pobednice prve faze takmičenja, devojke su prešle u drugi krug glasanja, gde su se upoznale sa žirijem organizatora.
-Devojke su nas potpuno očarale, od prvog momenta kada smo ih ugledali. Njihova spontanost, timski duh, upornost u kombinaciji sa odlučnošću da pobede, sve druge timove su ostavili daleko iza njih… Znali smo da su Anastasia, Jovana i Daria savršen izbor da uđu u House of Fun jer su sa jedne strane ozbiljne i zrele, ali sa druge strane veoma opuštene i raspoložene za zabavu. – rekla je Andra Stefanescu, predstavnica Herbal Essences House of Fun kampanje.
Herbal Essences House of Fun_ stanarkeZnajući da kada imaju 20-ak godina, devojke najviše žele da žive sa svojim drugaricama, sa kojim će se neprestano zabavljati, Herbal Essences je osmislio kampanju koja će upravo to pružiti mladim damama slobodnog i avanturističkog duha… priliku da žive u stanu – Herbal Essences House of Fun, koji će biti samo njihov cela tri meseca. Izabrana devojka (Anastasia), će zajedno sa svoje dve drugarice (Jovanom i Dariom) imati priliku koja se pruža jednom u životu, da tokom maja, juna i jula, istraži najzanimljivije poglavlje svog života, bez prisustva bilo čega što bi ih sputavalo.
Da biste bar na sekund videli kako izgleda kada se vaš najuzbudljiviji san ostvaruje, samo treba da otvorite bočice Herbal Essences Uplifting Volume šampona i regeneratora, i pustite zavodljive mirise da vas odvedu u čarobni svet čistog užitka. Sve dodatne informacije možete naći na sajtu www.herbalhouseoffun.rs
Povezana vest:  Vojna vežba povodom Dana državnosti i Dana Vojske Srbije (FOTO)