vucic bambi

OTVORENA NOVA PLAZMA PROIZVODNA LINIJA U POŽAREVCU

Kompanija Bambi otvorila je novu Plazma proizvodnu liniju u svojoj fabrici u Požarevcu koja predstavlja investiciju vrednu deset miliona evra. Ulaganje u novi i najsavremeniji pogon dovešće do značajnog povećanja efikasnosti i proširenja proizvodnih kapaciteta fabrike koja ima strateški značaj za tu kompaniju. Predsednik Vlade Republike Srbije, gospodin Aleksandar Vučić, prisustvovao je otvaranju, obratio se prisutnima i obišao novi pogon zajedno sa generalnim direktorom kompanije Moji brendovi, gospodinom Andrejem Jovanovićem i generalnim direktorom kompanije Bambi, gospodinom Bojanom Radunom.
„Od samog početka, kompanija Moji brendovi ima za cilj širenje poslovanja, kao i dalji razvoj kompanija Bambi, Imlek i Knjaz Miloš. Kroz ulaganja u proizvodne procese i primenu novih tehnologija želimo da nastavimo širenje i održimo lidersku poziciju na tržištu Srbije i regiona, izjavio je gospodin Andrej Jovanović, generalni direktor kompanije Moji brendovi, i istakao da je cilj kompanija da održe poverenje i lojalnost potrošača.
„Zahvaljujući kontinuiranim investicijama, inovacijama, ispunjavanju najviših svetskih standarda, Bambi danas predstavlja jednu od najuspešnijih kompanija u Srbiji i nespornog lidera u konditorskoj industriji. Uz proširenje asortimana Bambi proizvoda, nova Plazma proizvodna linija u koju je uloženo preko deset miliona evra omogućiće značajno uvećanje proizvodnih kapaciteta. CIilj nam je da Plazma, simbol svih generacija sa skoro 50-ogodišnjom tradicijom, učvrsti lidersku poziciju na tržištima u regionu, kao i drugi proizvodi naše kompanije. Pored nove proizvodne linije koja će nam to omogućiti, na to ukazuju i odlični poslovni rezultati u poslednja tri meseca“, izjavio je gospodin Bojan Radun, generalni direktor kompanije Bambi.
Sa tradicijom dugom 48 godina, kompanija Bambi danas predstavlja regionalnog tržišnog lidera u konditorskoj industriji, a njeno poslovanje zasnovano je na društvenoj odgovornosti, jedinstvenosti i raznovrsnom portfoliju proizvoda, poput Plazme koja je već decenijama jedan od omiljenih srpskih brendova.

Povezana vest:  Avon postao zvanični make-up partner Ane Ljubinković