srdjan_timarovSergent Major proslavio prvi rođendan

 

Francuski modni brend SERGENT MAJOR obeležava godinu dana postojanja na tržištu Srbije. Prva prodavnica dečije trendi garderobe Sergent Major otvorena je u Beogradu, zatim je otvorena prodavnica u Podgorici. Tokom maja 2010. otvorena je i prodavnica na prestižnoj lokaciji, u Knez Mihailovoj ulici broj 19.

-Kvalitet dečije garderobe koja prati svetske modne trendove, jedan je od osnovnih prioriteta ovog modnog brenda. Cene su prihvatljive, garderoba udobna i sofisticirana što je čini izuzetno primamljivom našim potrošačima – izjavila je povodom prve godišnjice SERGENT MAJORA, PR menadžerka Delta Sport Grupe, Anja Dmitrović. Ona je dodala da je Delta Sport Grupa veoma zadovoljna rezultatima koje je taj francuski brend ostvario na tržištu Srbije u prvih godinu dana poslovanja.

Povezana vest:  Prvo igralište rekonstruisano iz humanitarne kartice „Veliko srce“

nebojsa_grncarski-Za godinu dana poslovanja u Srbiji, prodato je više od 200 000 komada dečije garderobe,uslužili smo više od 100 000 kupaca, a naše prodavnice posetilo je više od 300 000 građana i mališana – dodala je Anja Dmitrović.

Proslavi prvog rođendana i letnjem koktelu u Sergent Major prodavnici u Knez Mihailovoj ulici prisustvovale su i poznate ličnosti sa decom. Za dobro raspoloženje najmlađih gostiju pobrinula su se tri klovna kao i majstor za pravljenje šećerne vune.

Povezana vest:  JOHNNIE WALKER PREDSTAVIO LUKSUZNE VARIJANTE JOHNNIE WALKER PLATINUM LABEL I JOHNNIE WALKER GOLD LABEL RESERVE NA EKSKLUZIVNOM KOKTELU (FOTO)