Veliki broj stalnih gostiju, ali i poznatih ličnosti kojima je ovo omiljeno mesto za provod, sjatio se u kafanu pored Sajma kako bi svojim prisustvom uveličali proslavu. Popularna pevačica Katarina Živković oborila je prisutne s nogu svojom pojavom, pa su tokom cele večeri pljuštale pohvale što na račun izgleda, što na konto njenog novog, dugo iščekivanog albuma. Iako je pesma Bravo srećo, bravo tek ugledala svetlost dana, u kafani se tokom večeri čula više puta.

Povezana vest:  Prava zaštita uz Right Guard prvi put u Srbiji

I folk zvezda Mira Škorić napravila je haos svojim dolaskom na proslavu petog rođendana poznate kafane. Mira je naime, na žurku stigla u policijskom automobilu, sa sve rotacionim svetlima. Nakon što je nekoliko minuta pozirala prisutnim fotografima, žurka u Staroj Pesmi mogla je da počne.

Miri se pridružila i Gordana Radić, top model i modna kreatorka La clase couture, ali i Mirina mlađa koleginica Vanja Mijatović koja se nedavno našla u žiži inetersovanja medija zbog nesvakidašnjeg spota, i to za pesmu Nije ljubav to,koju je javno pohvalila i Svetlana Ceca Ražnjatović a samo dva minuta kasnije stigao je i Milan Mitrović koji se odmah latio mikrofona i napravio haos.

Povezana vest:  Uspešno Tribeca i Cosmopolitan veče Žena i Vino

Goste su pored Milana MitrovićaJelene Gajić zabavljala i brojna druga imena domaće estradne scene, a u tradicionalno dobrom provodu uživali su i glumci, sportisti, političari…

Foto: Stara Pesma