Plazma reci tortaVrhunsko uživanje uz Plazma instant tortu
Povodom predstavljanja Plazma Reci torte – prvog instant recepta za pripremanje omiljene Plazma torte, Koncern Bambi–Banat organizovao je slatki popodnevni predah u prijatnom ambijentu restorana Cantina de Frida. Predstavnici medija imali su priliku da, podeljeni u timove, okušaju svoje sposobnosti i u što kraćem roku naprave i ukrase ovu instant tortu. Dobro raspoloženje i maštovitost takmičara bili su presudni za uspešno obavljanje zadatka, a pobednički tim je kao nagradu dobio slatko iznenađenje.
Plazma Reci torta je najnoviji proizvod iz Plazma porodice i u svom pakovanju sadrži jedinstvenu smesu za instant tortu – mlevenu Plazmu, komadiće Plazme, kandirani ananas, seckane lešnike i suvo grožđe –  kao i Bambi crnu čokoladu za kuvanje. Uz dodatak svega nekoliko sastojaka, za samo 20 minuta i bez pečenja, Plazma reci torta biće pravo rešenje za slatke trenutke. Instant recept će svim ljubiteljima Plazma torte omogućiti da brzo i jednostavno pripreme svoju omiljenu poslasticu i podele je sa još 11 dragih osoba.
Plazma porodica nastavlja da raste, izlazeći u susret potrebama svojih potrošača i  usklađujući nove proizvode sa dinamičnim tempom modernog života. Ovaj keks sa četrdesetogodišnjom tradicijom neizbežan je pratilac svih životnih situacija, omiljen u svim prilikama i među svim uzrastima. Posle Plazme sa voćnim ukusima, čoko Plazme i HoReCa pakovanja, Plazma instant torta je novitet koji je namenjen svima koji na jednostavan i brz način žele da pripreme svoju omiljnu Plazma poslasticu.
Povezana vest:  Parfem Creed Wind flowers osvojio publiku regiona