Suzana_Vlada_i_Tamara_Zujovic

Suzana Mančić i Vlada Stanojević svečano otvorili Lilly drogeriju sa apotekom u UŠĆE Shopping Centru

U prijatnoj i zanimljivoj atmosferi, u našem najvećem shopping centru UŠĆE na II spratu, kompanija Lilly otvorila je novu 115. po redu Lilly drogeriju, a 100. – u apoteku, uz prisustvo predstavnika medija i vernih potrošača.
Poznati voditelj televizije Pink, Vladimir Stanojević i bivša „loto devojka“, Suzana Mančić, pozvali su sve Lilly potrošače da zavrte „Kolo sreće“. Naime, svako ko je napravio račun u vrednosti od 500,00 dinara, imao je priliku da osvoji neke od brojnih Lilly nagrada. Nagrade su se delile i na kasama, prvom, desetom, pedesetom i svakom stotom kupcu. Lilly nije zaboravio ni najmlađe, Hipp sokovi i kasice za decu su bili na sniženju od 30 odsto, dok su Avent i Johnson bili na promociji tokom čitavog dana sa specijalnim poklonima za decu.
Takođe za sve dame Vichy, Maybelline i Palette farbe za kosu su bile u ponudi na veoma atraktivnom popustu od 30 odsto, dok je Vichy i u nedelju, 6. novembra sniyio svoje cene za 20 odsto.
Kao čest kupac u Lilly drogerijama Suzana je izjavila kako je zadovoljna što u Lilly-ju ima mogućnost da izabere najbolje iz široke ponude brendova i najnovijih proizvoda poznatih kuća.
Vlada_i_Suzana_za_kasom 
Novi, 115. po redu Lilly objekat u Tržnom centru Ušće na II spratu, u svom sastavu ima apoteku, koja ujedno predstavlja i jubilarnu 100.-u Lilly apoteku. Drogerija je savremeno opremljena i u svojoj ponudi ima širok asortiman robe. Svaku Lilly apoteku odlikuje kvalitet i stručni kadar, a pored standardnog asortimana lekova, pomoćnih lekovitih sredstava i medicinskih preparata, možete naći i „Lilly“ kozmetiku kao i kozmetičke proizvode prepoznatljivih brendova koji se često preporučuju od strane eksperata.
-Zadovoljstvo nam je sto ćemo i na ovoj lokaciji našim sugrađanima moći  da predstavimo najreprezentativniju Lilly ponudu. Nadam se da ćemo opravdati sva očekivanja i da će i ova Lilly drogerija postati mesto porodične kupovine u jednom od najvećih tržnih centara u regionu – izjavila je Tamara Žujović, generalna direktorka Lilly drogerija.
Povezana vest:  Tikveš predstavio novi premium brend DOMAINE LEPOVO