EFES_TROJKESa Efesom na Final Four

Na amaterskom takmičenju pobedio Milan Milošević iz Jagodine

 

U subotu je na platou ispred novobeogradskog megamarketa IDEA Extra održan amaterski turnir u bacanju trojki na koš. Pobednik, Milan Milošević iz Jagodine, dobio putovanje u Pariz za dvoje i karte za Final Four, dok su poznate ličnosti i novinari koji su se takmičili u revijalnom delu takmičenja dobili pivo u njihovoj visini. Celodnevni program je vodio Slobodan Šarenac.

Povezana vest:  AmstelMan – Jedan od nas!

Košarkaška groznica koja trese ovu zemlju, i činjenica da se Partizan plasirao u finale Evro Lige, je uticala na to da se nekoliko desetina potrošača Efes Pilsenera prilikom promocija prijavi na takmičenje u amaterskom bacanju trojki na koš, i da pokuša da osvoji najtraženije karte u gradu – karte za Final Four. Podršku ovim košarkaškim fanovima dali su i Inspektor Blaža, Sava Radović i Andrej Maričić, kao i brojni sportski novinari koji su demonstrirali svoje umeće bacanja trojki u revijalnom delu takmičenja. Slobodan Šarenac je sve vreme zagrevao atmosferu na terenu i bodrio takmičare u pokušaju da osvoje karte za Final Four.

Povezana vest:  Revija Lakvan Smita u Beogradu

Košarka oduvek zauzima posebno mesto u kulturi Efes Pilsenera, koji je 19.oktobra prošle godine, obnovio ugovor o sponzorisanju Evrolige na naredne tri godine. Za samo devet godina Evroliga je postala takmičenje najvišeg sportskog nivoa, uvela je koncept profesionalne lige u Evropu i proširila njen televizijski domet izvan Evrope, na svih pet kontinenata.